reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
ufff wczoraj zasiadłam przed kompa iz robiłam zakupy u tego użytkownika co czesc z Was juz zrobiła zakupy :)
300zł poszło ale wiekszosc rzeczy juz jest....duza ulga :)

Moja lista:
Tommee Tippee pojemnik dozownik mleka w proszk
Mięciutki śliczny kocyk polarowy 90x110 3 kolory
Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry

Tetra - Pieluchy tetrowe 80x80 PDWÓJNIE TKANE .
bezpieczne cążki do paznokci Tommee Tippee

Podkłady do przewijania Bella Panda 10szt. .
Mięciutka myjka kąpielowa BabyOno -SUPER CENA!

Zestaw startowy Tommee Tippee 0% BPA PROMOCJA
Pieluchy - PIELUSZKI PAMPERS NEWBORN 2-5kg 43szt.
Wielorazowe majtki siatkowe 2szt poporodowe L .
Filtry Frida - filterki do aspiratora do noska

Czapeczka Smerfetka - czapka dla niemowląt bawełna .
Usztywniany przewijak na komode, łóżeczko 70x50

Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!!
Kompresy jałowe z gazy 5x5cm Matocomp
Higieniczne podkłady poporodowe dla kobiet

Ostatnia edycja:
Ja termometru jeszcze nie kupilam musze sie rozejrzec...
a to moje dzisiejsze zakupy:-):
Płatki kosmetyczne dla dzieci 60szt. PROMOCJA! (1646326629) - Aukcje internetowe Allegro
Tetra - pieluszki tetrowe 60x80 POLSKIE PIELUCHY (1646321112) - Aukcje internetowe Allegro
Mata do wanienki, materacyk do kąpieli 4-kolory (1645868820) - Aukcje internetowe Allegro
Wielorazowe majtki siatkowe 2szt poporodowe XL (1645162820) - Aukcje internetowe Allegro
Pieluchy - PIELUSZKI PAMPERS NEWBORN 2-5kg 43szt. (1643473091) - Aukcje internetowe Allegro
Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (1638902196) - Aukcje internetowe Allegro
Szczotki do mycia butelek i smoczków super cena! (1637888643) - Aukcje internetowe Allegro
Pieluchy, Pieluszki tetrowe 80x80 MEGA PROMOCJA!!! (1637297418) - Aukcje internetowe Allegro
Kolorowe pieluchy pieluszki tetrowe MEGA PROMOCJA (1632529963) - Aukcje internetowe Allegro
Higieniczne podkłady poporodowe dla kobiet!!!! (1632357282) - Aukcje internetowe Allegro
Podkłady do przewijania 5szt. idealne do szpitala (1632356896) - Aukcje internetowe Allegro
Poporodowe ginekologiczne podkłady dla Kobiet!!! (1631752570) - Aukcje internetowe Allegro
Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (1630138765) - Aukcje internetowe Allegro
Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (1630138765) - Aukcje internetowe Allegro
Pływający termometr do kąpieli morska RYBEŃKA (1625089417) - Aukcje internetowe Allegro
Bezpieczny komplet do paznokci 3cz. SUPER CENA!!! (1624397678) - Aukcje internetowe Allegro
Hipoalergiczne mydło naturalne Biały Jeleń 200g !! (1624392198) - Aukcje internetowe Allegro

też u tego sprzedawcy kupowałam w poprzedniej ciąży :-D
a mam takie pyt. techniczne, zamierzacie od narodzin używać cążków? Bo mi się gdzieś kiedyś o uszy obiło, że najpierw TYLKO te bezpieczne nożyczki do roku czy coś, i do dzisiaj ich używam (cążki mam dla niemowląt też) i nie mogę się przestawić na cążki bo.. właśnie nie wiem, czy sobie ubzdurałam, czy gdzieś wyczytałam i tak jakoś ciacham nożyczkami:-)

na szkole rodzenia babka mowila ze na pocztaek tylko nozyczki ale ja pomimo to kupilm cazki. Norzyczkami nie potrafie obcianc paznokci sobie a co dopiero dziecku wiec stwierdzilismy ze nie bedziemy cwiczyc na dziecku :/ Jesli cazki faktycznie sie nie sprawdza to kupimy nozyczki.

Cazki ponoc sie odradza bo lawtwiej zranic paluszki

reklama
devi, spoko ja myślałam, że też mam dwie lewe do obcinania nożyczkami (w życiu sobie nie umiałam obciąć), ale jak pierwszy raz obcinałam Li to nie wiedziałam, że to takie proste u dziecka. No i do teraz sadzam sobie ją między nogami, Paniusia rozkłada paluchy i ciachu ciachu :-) powiem szczerze, że teraz to bałabym się cążkami :)

Do góry