reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

nie wiem czy sie pampersy oplacalo ale jakos nie moge sobie dac z nimi rady w sklepach-nie moge sie polapac w tych promocjach wiec juz kupilam zeby miec z głowy :)

maggie- facety, ale powiem Ci ze jak doszlo nasze łózeczko to P. dostal takiego zapalu do wymalowania pokoju byleby mogl juz je skrecic :) Moze i twojego pogoni :) oby...hehehe

reklama
Wow,ale porobiłyście zakupów :-D:-D!!!!!!!!!!!!!
Ja w weekend wyciągam Męża na miasto,bo koniecznie chcę kupić łóżeczko,które upatrzyłam ... a tak to ciągle robię zakupy ubrankowe.. :-)

Widzę, że zakupy pełna parą.
Też zamierzam skorzystać z zakupów na allegro i właśnie od tego faceta (?) skoro taki polecany.

Maggie, mąż nabierze przyspieszenia, zobaczysz:tak:

Jeśli mogę wcisnąć swoje trzy grosze, to do przemywania pępuszka u malucha polecam saszetki LEKO. A to niezbędne na pierwsze dni zanim kikutek nie odpadnie.

asiacur, na pierwsze dni? Proszę Cię, moja to chyba miała miesiąc ten kikut, bo bałam się go podnosić mocno i tam czyścić. a jak odpadł to myślałam że oszaleję ze strachu :-D

U mojego odpadł po tygodniu. Nie wiem jak jest u innych, bo to indywidualna sprawa. Wszystko wychodzi w praniu. Także nie musi to być tydzień, ale też nie musi to być miesiąc, czyż nie Mucha?

A ja wczoraj bylam po wizycie w centrum dla dzieci, kupilam pampersy i tez wlaśnie za 22,99 wiec przez net sie nie oplaca, a i inne rzeczy widze albo w podobnych cenach albo na zywo tańsze, wiec takich pierdulek jak te wszystkie kosmetyki itp wole kupić na zywo, bo i tak wyjdzie to samo, albo jak popatrze to i taniej. Pieluchy tetrowe i podklady kupowalam np u siebie w sklepie medycznym, podklady np placilam jeden po 1,10 i za paczke pieciu wychodzilo mi 5,50, a za aspirator w aptece DOZ placilam niecale 20 zł. No ale ja to jestem skrupulatna i tak sobie podlicze ziarnko do ziarka i sie uzbiera ze zaoszczedzi sie bo nawet juz nie na przesyłce a na kazdej rzeczy po trochu, ja juz tak mam ze pojde w kilka miejsc by kupic cos taniej, takie zboczenie hehe

Ostatnia edycja:
reklama
biedroneczka -ja też tak lubię szukać gdzie taniej ,zawsze troche się zaoszczędzi i będzie parę zł.na co innego:tak:
szuszu-to zaoszczędzisz na zakupach -super,że masz od kogo dostać . Szkoda,że mi nie miał kto dać ciuszków,ale nikt ze znajomych nie ma maluchów :tak:,chociaż dziś ma podlecieć do mnie szwagierka bo jej kumpela przyniosła trochę małych ciuszków i za jeden chce 5 zł. w sumie to ja już tyle nakupowałam ,że mam aż za dużo i to do 6 mieś.włącznie ale może coś mi się spodoba i wybiorę.Wczoraj oczywiście kupiłam na allegro jeszcze małego ślicznego rampersika no nie mogłam się mu oprzeć ale juz dość z ciuszkami -basta!!!! a oto ten rampersik:-)
1637030130.jpg

Do góry