reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

dziewczyny mam pytanie z innej beczki właśńie zakupiłam materac z Hevea taki lateksowy z wkładką kokosową i na której cześci kłaść dziecko na kokosie czy lateksie , doczytałam sie ze kokos stabilizuje materacyk a lateks kształtuje sie do dzieciaczka - wiec chyba na tym lateksiku ma lezeć, jak myslicie :eek: chyba ciaza mi sie na głowe juz rzuca

Materace 140x70 - MATERAC LATEKSOWY HEVEA 140/70 DZIECIĘCY MEDICA - Hevea tu jest napisane ze jest dwustronny, wiec na poczatek daje sie kokos czy jak ... oj przydałaby sie jakas instrukcja
ja-mama-z tego co się orientuję to najpierw maluszka kładzie się na miększej stronie w tym wypadku na lateksie a jak jest starszy to niby można przełożyć na twardszą stronę

reklama
Co do materacy gryka-kokos, z tego co pamiętam to najpierw się kładzie malucha na kokos a później jak już stoi na grykę

dzieki sylvi za info.

ja dziś była porównac ceny rzeczy do wyprawki we wrocławskich hurtowanich z cenami na allegro. Dla dziewczynz Dolnego Ślaska, ceny w Askocie i Bajce (na wybranych przeze mnie produktach) sa porównywalne z cenami na allegro z doliczonymi kosztami przeyslki. Czesc rzeczy jest tanszych w Bajce a czesc w Askocie ale ogolnie sa to roznice 1-3 zł. To chyba dobrze bo zawsze lepiej dotkanc produkty niz kupowac na all. :)

Ostatnia edycja:
moja koleżanka właśnie to używa i se życia bez tego nie wyobraża.. mikrofalówkę mam na wymarciu..muszę kupić nową a i tak nie lubię używać..
no a poza tym to to nie to samo.. bo po mikrofali musisz studzić jak za mocno.. a tu Ci robi do odpowiedniej temp i utrzymuje w niej- wiec w kazdej chwili jest gotowe do podania..

Tak, tylko nie wiem czy takie mleczko gotowe może być utrzymywane w takiej podwyższonej temperaturze..
A do mikrofali wkłada się na 10-15 s i gotowe:-)

reklama
gotowe to chyba tylko do podgrzania.. a sztuczne ileś tam można.. no i potem obiadki , zupki i inne cuda też można.. mnie tam uzasadnienie użycia tego urządzenia jak najbardziej pasi.. nic nie trza studzić.. nic chować po termosach.. no i 30 zł ? ja klikam !

Do góry