reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Dziewczyny zgłupiałam! znalazlam łóżeczko które wymaga materaca 56 x118 ,ale takich chyba nie ma,więc podejrzewam,że mieli na myśli 60 x 120. Jaką mam pościel kupować? 120 x90 ? bo już się w tym pogubiłam :-:)confused:

reklama
Moi rodzice mają Rainbowa, mega maszyna:-)
\
mega ! najwspanialszy odkurzacz na świecie.. my dostaliśmy w spadku 11 letniego od teściów.. pochodził 2 lata .. i zaczął szwankować, więc se kupiliśmy swój za uzbierane pieniądze z wesela.. kosztował prawie tyle co mój passat .. ale warto.. przy psach i dywanach w każdym kącie.. nie wyobrażam sobie inaczej..

\
mega ! najwspanialszy odkurzacz na świecie.. my dostaliśmy w spadku 11 letniego od teściów.. pochodził 2 lata .. i zaczął szwankować, więc se kupiliśmy swój za uzbierane pieniądze z wesela.. kosztował prawie tyle co mój passat .. ale warto.. przy psach i dywanach w każdym kącie.. nie wyobrażam sobie inaczej..

Cena tego odkurzacza jest kosmiczna, ale też jestem zdania że warto.
Moi rodzice też mają już go z 10 lat, na razie nic się nie dzieje złego.
Pamiętasz te zapaszki do wody w buteleczkach?

Przyszło łóżeczko:)
Jest przeeeeeecudwne :) Jestemy zakochani w naszym wypranym misiu i już nie mogę się doczekać kiedy je rozłożymy:)

Dziewczyny zgłupiałam! znalazlam łóżeczko które wymaga materaca 56 x118 ,ale takich chyba nie ma,więc podejrzewam,że mieli na myśli 60 x 120. Jaką mam pościel kupować? 120 x90 ? bo już się w tym pogubiłam :-:)confused:
Taycia -pościel do łóżeczka o wymiarach 60x120 kupiłam 90x120:tak:
Matko jak czytam o tym odkurzaczu przytkanym dzidzi do noska to aż mnie ciarki przechodzą od razu mam wizję,że mózg mu wysysa razem z gilami -bleeeee-jakiś horror:szok: nigdy bym się nie odważyła czegoś takiego zrobić mimo iż mam nowoczesny odkurzacz Rowenty najcichszy na rynku z ustawieniem mocy ssania
Devi-jak złożysz łóżeczko wstawiaj fotke:-) -daj nacieszyć oko-bo ja dopiero na początku lipca kupuję

dziewczyny mam pytanie z innej beczki właśńie zakupiłam materac z Hevea taki lateksowy z wkładką kokosową i na której cześci kłaść dziecko na kokosie czy lateksie , doczytałam sie ze kokos stabilizuje materacyk a lateks kształtuje sie do dzieciaczka - wiec chyba na tym lateksiku ma lezeć, jak myslicie :eek: chyba ciaza mi sie na głowe juz rzuca

http://www.hevea.pl/materac-latekskokos-krzys-hevea-medica-14070-p-172.html tu jest napisane ze jest dwustronny, wiec na poczatek daje sie kokos czy jak ... oj przydałaby sie jakas instrukcja

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry