reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Dziewczyny zgłupiałam! znalazlam łóżeczko które wymaga materaca 56 x118 ,ale takich chyba nie ma,więc podejrzewam,że mieli na myśli 60 x 120. Jaką mam pościel kupować? 120 x90 ? bo już się w tym pogubiłam :-:)confused:

reklama
Moi rodzice mają Rainbowa, mega maszyna:-)
\
mega ! najwspanialszy odkurzacz na świecie.. my dostaliśmy w spadku 11 letniego od teściów.. pochodził 2 lata .. i zaczął szwankować, więc se kupiliśmy swój za uzbierane pieniądze z wesela.. kosztował prawie tyle co mój passat .. ale warto.. przy psach i dywanach w każdym kącie.. nie wyobrażam sobie inaczej..

\
mega ! najwspanialszy odkurzacz na świecie.. my dostaliśmy w spadku 11 letniego od teściów.. pochodził 2 lata .. i zaczął szwankować, więc se kupiliśmy swój za uzbierane pieniądze z wesela.. kosztował prawie tyle co mój passat .. ale warto.. przy psach i dywanach w każdym kącie.. nie wyobrażam sobie inaczej..

Cena tego odkurzacza jest kosmiczna, ale też jestem zdania że warto.
Moi rodzice też mają już go z 10 lat, na razie nic się nie dzieje złego.
Pamiętasz te zapaszki do wody w buteleczkach?

Przyszło łóżeczko:)
Jest przeeeeeecudwne :) Jestemy zakochani w naszym wypranym misiu i już nie mogę się doczekać kiedy je rozłożymy:)

Dziewczyny zgłupiałam! znalazlam łóżeczko które wymaga materaca 56 x118 ,ale takich chyba nie ma,więc podejrzewam,że mieli na myśli 60 x 120. Jaką mam pościel kupować? 120 x90 ? bo już się w tym pogubiłam :-:)confused:
Taycia -pościel do łóżeczka o wymiarach 60x120 kupiłam 90x120:tak:
Matko jak czytam o tym odkurzaczu przytkanym dzidzi do noska to aż mnie ciarki przechodzą od razu mam wizję,że mózg mu wysysa razem z gilami -bleeeee-jakiś horror:szok: nigdy bym się nie odważyła czegoś takiego zrobić mimo iż mam nowoczesny odkurzacz Rowenty najcichszy na rynku z ustawieniem mocy ssania
Devi-jak złożysz łóżeczko wstawiaj fotke:-) -daj nacieszyć oko-bo ja dopiero na początku lipca kupuję

dziewczyny mam pytanie z innej beczki właśńie zakupiłam materac z Hevea taki lateksowy z wkładką kokosową i na której cześci kłaść dziecko na kokosie czy lateksie , doczytałam sie ze kokos stabilizuje materacyk a lateks kształtuje sie do dzieciaczka - wiec chyba na tym lateksiku ma lezeć, jak myslicie :eek: chyba ciaza mi sie na głowe juz rzuca

http://www.hevea.pl/materac-latekskokos-krzys-hevea-medica-14070-p-172.html tu jest napisane ze jest dwustronny, wiec na poczatek daje sie kokos czy jak ... oj przydałaby sie jakas instrukcja

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry