Oli.B
Fanka BB :)
ja właśnie kupiłam dadę dla synka, powiem tak w nocy dziś tak przelał, że przez palce mi się przelewały siuśki ;-)
u nas najlepiej sprawdziły się huggisy
za dadę 54 szt zapłaciłam 27 zł
za huggisy premium w super pharmie 78 szt 39-49 zł (zależy od promocji)
jeszcze sprawdziły się u nas z tesco gaga premium 46 szt ok 27 zł
Ze swoich obserwacji wiem czy happy czy huggisy czy dada, gaga wszystkie są zbliżone cenowo paki wydają nam się takie same bo wielkościowo wydają się takie same, a zawierają różną ilość sztuk. I właśnie jeśli się przeliczy na pojedynczą sztukę cenowo wygląda identycznie.
Patrząc też po koleżankach to każdy powinien sobie sam dobrać, bo każdemu inne chusteczki i inne pieluchy pasują. Jak macie koleżanki to poproście po jednej pieluszce z różnych firm i zobaczycie co wam pasuje ;-)
P.S. Kupuję tylko PREMIUM
u nas najlepiej sprawdziły się huggisy
za dadę 54 szt zapłaciłam 27 zł
za huggisy premium w super pharmie 78 szt 39-49 zł (zależy od promocji)
jeszcze sprawdziły się u nas z tesco gaga premium 46 szt ok 27 zł
Ze swoich obserwacji wiem czy happy czy huggisy czy dada, gaga wszystkie są zbliżone cenowo paki wydają nam się takie same bo wielkościowo wydają się takie same, a zawierają różną ilość sztuk. I właśnie jeśli się przeliczy na pojedynczą sztukę cenowo wygląda identycznie.
Patrząc też po koleżankach to każdy powinien sobie sam dobrać, bo każdemu inne chusteczki i inne pieluchy pasują. Jak macie koleżanki to poproście po jednej pieluszce z różnych firm i zobaczycie co wam pasuje ;-)
P.S. Kupuję tylko PREMIUM