reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

ja właśnie kupiłam dadę dla synka, powiem tak w nocy dziś tak przelał, że przez palce mi się przelewały siuśki ;-)
u nas najlepiej sprawdziły się huggisy
za dadę 54 szt zapłaciłam 27 zł
za huggisy premium w super pharmie 78 szt 39-49 zł (zależy od promocji)

jeszcze sprawdziły się u nas z tesco gaga premium 46 szt ok 27 zł

Ze swoich obserwacji wiem czy happy czy huggisy czy dada, gaga wszystkie są zbliżone cenowo paki wydają nam się takie same bo wielkościowo wydają się takie same, a zawierają różną ilość sztuk. I właśnie jeśli się przeliczy na pojedynczą sztukę cenowo wygląda identycznie.

Patrząc też po koleżankach to każdy powinien sobie sam dobrać, bo każdemu inne chusteczki i inne pieluchy pasują. Jak macie koleżanki to poproście po jednej pieluszce z różnych firm i zobaczycie co wam pasuje ;-)

P.S. Kupuję tylko PREMIUM

reklama
LANA, nie nie.. ja jestem zakochana w WICKIES Flex&Comfort z Kauflandu. Właśnie dzisiaj przejechałam po nie 50km:-D :-D
Nawet jak widzę super promocje na Pampersy- Pampersy to mnie to nie rusza bo wg mnie są gorsze:-D

a pieluchy z rosmanna?? Ponoc tez sa nie złe??
I własnie, jakie chusteczki polcacie?? Na co zwrócić uwage??

My dziś w smyku kupilismy śpiowrek i 3-pak śpiochów (mielismy do zrealizwoania kupon -20%):)

devi, niby są ok(testowałam) bo nie odparzają, nie podrażniają ale są stosunkowo twarde, i dupka nie jest 'zgrabna' w nich przez to. Z T. jak używaliśmy rossmanowskich i przyszło nam założyć (na wyjeździe) pampersa-pampersa to się śmialiśmy, że tyłek w końcu wygląda normalnie i jaki maaalutki. To już lepsze są z lilda na t... (też testowałam). No i tak testowałam, testowałam i na z kauflanda się zatrzymałam bo nie sądzę, żebym coś lepszego znalazła;).
A z chusteczkami używam od Pampersa i nie testuję, a to dlatego, że nic się z pupą nie dzieje, rozszerzam młodej dietę, więc z własnej wygody, jak coś jej wychodzi (tak jak ostatnio np. po burakach) to wiem, że to coś od jedzenia, a nie nowy kosmetyk, chusteczka czy coś.

Witam, pozwolę się wkleić (mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko :) ).
mam na sprzedaż ubranka po córeczce, część prawie nie noszona, kupowane w Polsce i USA, duża część markowa. Na razie w rozmiarach 50-62, niedługo będę też miała dużo w tym duście na 68. Sprzedam za niewielkie pieniądze, ceny do uzgodnienia, bo szczerze mówiąc nie wiem, jak to wyceniać.
Załączam trochę poglądowych zdjęć. Wiem, że słabo widać, ale więcej zdjęć wrzucać to chyba troszkę przesada by była ;) Zainteresowane mamy proszę o kontakt na priva :)
Zobacz załącznik 354411 P5150010.jpg

Załączniki

• P5150013.jpg
    P5150013.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 27
  • P5150015.jpg
    P5150015.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 24
  • P5150017.jpg
    P5150017.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 26
  • P5150019.jpg
    P5150019.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 25
  • P5150016.jpg
    P5150016.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 24
  • P5150011.jpg
    P5150011.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 25
  • P5150020.jpg
    P5150020.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 23
chusteczki kupiłam dzidziusia sensitiv bo akurat trafiłam na promocję w rossmanie był 4-pak za około 15-16 zł.i bobini też kupił mąż w promocji ale tak to jak Wika była mała kupowałam Pampersa.Myślę,że będe kupować te które będą w promocji i w miare znana firma .

Widzę, że temat pieluszkowy i chusteczkowy. ja kupiłam chusteczki z pampersa, były w promocji 6 paczek za 25 zł, pierwsze pieluchy chyba też kupię z pampersa, a później to się zobaczy. Koleżanka bardzo sobie chwali te pieluszki rosmanowskie i podkłady do przewijania. Podkłady kupiłam - 10 zł za 10 szt. Ostatnio kolezanka dała mi kilka pieluszek w rozm. 4+ po swoim synku i są to pieluszki z Biedronki, powiem, że nie mam na kim wypróbowąc, ale wydają się miekkie i podobne do pampersa, ciekawe tylko jak są chłonne.

reklama
Kupilismy wczoraj łózeczko z materacem (wyprany miś - wklejłam ostatnio) teraz czekam na kuriera.
A wczoraj poszałam w Smyku:)
A tu moje wczorajsze zaukpy w Smyku, kupon na -20% bardzo kusił:)

Uploaded with ImageShack.us

Do góry