reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Devi śliczne to łożeczko, tez sie zastanawialam i pewnie jakbym miala oddzielny pokoik dla maleństwa to bym je wzieła bo wzory sa bardzo fajne.
A ja nie moglam sie powstrzymać, długo sie zastanawiałam czy licytować, bo cena troche spora, ale sukieneczka nowa z metka i podobne widzialam kiedys w Zarze kids za 129 zl wiec w końcu nie mogłam i uleglam czarowi tej sukienusi ;)):confused::-D
BABY BOUTIQUE Sukienka Bombka + Bolerko NOWA 74 (1604340489) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Devi śliczne to łożeczko, tez sie zastanawialam i pewnie jakbym miala oddzielny pokoik dla maleństwa to bym je wzieła bo wzory sa bardzo fajne.
A ja nie moglam sie powstrzymać, długo sie zastanawiałam czy licytować, bo cena troche spora, ale sukieneczka nowa z metka i podobne widzialam kiedys w Zarze kids za 129 zl wiec w końcu nie mogłam i uleglam czarowi tej sukienusi ;)):confused::-D
BABY BOUTIQUE Sukienka Bombka + Bolerko NOWA 74 (1604340489) - Aukcje internetowe Allegro

świetna !

ach te ubranka dla dziewczynki...mam do nich słabość :)

czy ten produkt Nivea bedzie dobry dla malucha??
548_1.jpg

Ostatnia edycja:
biedroneczka super sukienusia;-)
devi - ja przy Wiki używałam też kosmetyków NIVEA. Niewiem jak inne dziewczyny ale ja na początku kąpałam Wiki w samej wodzie i myłam ją mydłem (główkę też). Takie kąpanie trwało pare minut więc nie chciało mi się wlewać płynu do kąpieli a jak ją myłam to chciałam poczuć mydło w ręce i wiedziałam, że ją myję. Później jak już siedziała dłużej się kąpała i bawiła to wlewałam jej płyn do kąpieli i myłam główkę szamponem. Ten płyn jest oczywiście dobry ale tak na później wcześniej się nie opłaca - sama obadasz w "praniu":-)

devi, używam go teraz i jestem b. zadowolona, wcześniej używałam też takiego 2w1 ale z oliwką (trochę droższy) i już po kąpieli nie używałam oliwki dla Li, a miała mega mięciutką skórę, jak zmieniłam na ten to zauważyłam różnicę w jej skórze (troszkę mniej 'mięciutka') i przecieram ją delikatnie oliwką nivei i efekt ten sam w sumie.

sylvi- a jakie mydło używałaś?? To w kostce Nivea?? I potem jeszcze jakas oliwke czy nie trzeba??
mucha- ta nivea z oliwka to cos takiego
3120342cb29c61faadb9d5d.gif

devi, tak właśnie to:). Byłam baaardzo zadowolona. Tylko, że mi oliwka zalegała w szafce i kupiłam to co wcześniej pokazywałaś, żeby zużyć oliwkę i tak już mi zostało. No i teraz więcej trochę wody leję (więc nieco więcej płynu) i względy ekonomiczne wzięły górę.

Biedroneczka-piękna ta sukienusia -dosłownie Boska :tak:
Devi-ja kupiłam właśnie ten sam płyn do kąpileli z szamponem 2w1 NIVEA-i myślę ,że będzie spoko:tak:.Wogóle wszystkie kosmetyki kupiłam tej firmy tzn.nie ma co szaleć ja kupiłam właśnie ten szampon z płynem 2w1,puder i jeszcze dokupię oliwkę lub balsam nie wiem co lepsze-doradźcie?????

Zawsze można wlac troche plynu i troche oliwki do kąpieli i tez wtedy nie trzeba dodatkowo smarowac po kapieli niczym innym:). Jedyny minus tych płynów z oliwkami i samodzielnie robionych miksów to tłusta wanienka...no ale i tak powinno sie ją myć po kazdym uzyciu,wiec...
Nadrobiłam wasze zakupowe szaleństwa. Cudne rzeczy dziewczyny:) pokupowałyscie

reklama
natt, nie wpadłam na to! genialne! :-D :-D Mężuś i tak po każdej kąpieli myje wanienkę, więc nie robi;). A tak zużywam niepotrzebnie płatki kosmetyczne(bo na nie nalewam trochę oliwki i delikatnie przecieram, żeby dziecko tłuste nie było). Normalnie dzisiaj będzie rewolucja:-D

Do góry