reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

:-) a oto nasze szaleństwo zakupowe ;-) dopiero teraz mogłam się zdecydować na zakupy w kolorze po poznaniu płci bo te neutralne to nie są tak fascynujące ;-)

Obraz 019.jpgObraz 016.jpgObraz 020.jpgObraz 017.jpg

reklama
batonik - śliczne ciuszki a spodenki normalnie boskie. Ale będzie strojona lalunia :)
Też chcę takie skarpetki...
No co do chust czy nosidełek, też się mocno nad tym zastanawiam bo będę codziennie zaprowadzać dziewczynki do szkoły i sprawniej by mi to szło z takim rozwiązaniem. Odbierać już zamierzam je z wózkiem bo spacer przy okazji byśmy sobie zrobiły ale rano czasami mężo będzie w pracy a ja sama jakoś będę musiała sobie od kwietnia radzić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
batonik - śliczne ciuszki a spodenki normalnie boskie. Ale będzie strojona lalunia :)
Też chcę takie skarpetki...

... skarpetki kupiłam w H&M :tak: ... w sumie miałam przeczucie na chłopaka, ale ciesze się że będzie dziewczynka bo są takie śliczne ubranka dla malutkich księżniczek,że mózg staje:-D

elfa-No super mebelki,za taką kaskę to się opłacało-ja za samo łózeczko coś koło tego zapłaciłam....szkoda ze nie wygrałaś,pewnie jeszcze wypatrzysz jakiś brylancik:)
No,ale to bylo 3 lata temu,a teraz już jestem bardziej rozeznana....teraz sama z chęcią bym kupiła tyle rzeczy za takie pieniązki,a nie jedno łóżko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry