reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

mój synek miał kilka dziewczynkowych ubranek, bo się teściowa pospieszyła z zakupami :-D
np. kombinezonik biały z różowymi lamówkami, śpiochy w biało różowe paski i bluzę białą z napisem "Forest girl" :-D :-D
ale i tak chodził, mnie tam to nie przeszkadzało, w tych różowych śpiochach to tylko w domu, ale kombinezon był mega ciepły i wygodny

reklama
moj maz na sama mysl o zakupach ciuszkow dla dzieci ma dosc, zawsze jak jestesmy gdzies w poblizu to zaraz jest nawet tam nie idz albo jak juz buszuje to zrzedzi i mnie pospiesza a ja lubie robic zakupy dla dzidzi gorzej dla siebie.
Mam dokładnie to samo:-D

Claudia - mnie się wydaje, że te Twoje ciuszki to takie uniwersalne są... a zresztą, kto Ci będzie do pampersa zaglądał? ;-)

Ja mam gorzej, bo prawie wszystko, co do tej pory kupiłam, jest różowe w kwiatuszki albo z napisem "Lovely little girl" - najwyżej będę sprzedawać na allegro :-D

Klaudoos - ja poluje na taki sam kombinezon od kilku dni :) Też mi się bardzo podoba i też go kupię, jeśli wygram aukcje :-)

Claudia - nie przejmuj się kolorami, jak będziesz miała kilka rzeczy dziewczęcych, to przecież nic się nie stanie i tak dziecko zaraz z tego wyrośnie. A pomyśl już parę wydatków na ubranka będziesz miała z głowy:)

Klaudoos - ja poluje na taki sam kombinezon od kilku dni :) Też mi się bardzo podoba i też go kupię, jeśli wygram aukcje :-)

Claudia - nie przejmuj się kolorami, jak będziesz miała kilka rzeczy dziewczęcych, to przecież nic się nie stanie i tak dziecko zaraz z tego wyrośnie. A pomyśl już parę wydatków na ubranka będziesz miała z głowy:)

Mam na razie dwie rzeczy nowe
a resztę dostałam, poznaczyłam czarną nitką, żeby potem pamiętać komu mam oddać jak dzidziawyrośnie

claudia a nie latwiej zrobic zbiorowe zdjecie i oprocz ciuszkow kartka z imieniem? moja kumpela tak zrobila;) ja dostalam rzeczy juz bez zwrotu, dzisiaj zoabczylam co zostawiam, a co nie. no i wypiore troszke i oddam dziewczynie, ktora potzrebuje, jest w 9mc a nie ma nic.

claudia a nie latwiej zrobic zbiorowe zdjecie i oprocz ciuszkow kartka z imieniem? moja kumpela tak zrobila;) ja dostalam rzeczy juz bez zwrotu, dzisiaj zoabczylam co zostawiam, a co nie. no i wypiore troszke i oddam dziewczynie, ktora potzrebuje, jest w 9mc a nie ma nic.
Niby tak, ale mi znowu tak jest łatwiej
Będę to po troszku oddawać i tyle, dla mnie to była przyjemność przeszywanie nitką i przy okazji oglądanie tych małych ciuszków :-D

Może być tak, że polowy nie wychodzi, bo tam jest więcej body z krótkim rękawem na rozmiar 56
a w zimie to będę bardzie j z długim zakładać, ale zawsze coś już mam na start

no chyba ze tak;) no ja tez mam full bodziakow z krotkim, wypiore je i wyprasuje i jestem ciekawa ile razy i ile szt z tego zaloze!

Jedno jest pewne będzie strojone niezależnie od płci, ach nie mogę się doczekać, kocham ciuszki :-D jeszcze bardziej to ubieranie

reklama
Ja na razie poluję na kombinezon, albo śpiworek cały czas, chcę mieć taki malutki na sam początek, na ta pierwszą zimę.
Ale też na nowy mi szkoda strasznie kaski i chyba na ciuchy się wybiorę, tylko czy to nie za wcześnie jeszcze??

Do góry