reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

dziewczyny ja na pewno kupię to cudeńko, kosz na pieluchy, moja przyjacióła to ma, jest genialny, szczelny izoluje zapachy i jest higieniczny. :)))
kosz-na-pieluchy-kosz-GALLERY_MAI2-26710.jpg

Załączniki

• kosz-na-pieluchy-kosz-GALLERY_MAI2-26710.jpg
    kosz-na-pieluchy-kosz-GALLERY_MAI2-26710.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
dziewczyny ja na pewno kupię to cudeńko, kosz na pieluchy, moja przyjacióła to ma, jest genialny, szczelny izoluje zapachy i jest higieniczny. :)))
Zobacz załącznik 595750
szczerze powiedziwszy rewelacja :)
Ja mam dwa takie [w irlandi mialam jeden w salonie drugi na pietrze] teraz juz raczej uzywam jednego.
Nakupki rewelacja :)
Tylko trzeba co 2-3 dni wyrzucac kupki, bo jak dluzej zostana, i otworzysz pokrywe.... padasz |:)

tekla ja mam nr 3 tylko 10 cm krótszą, 170 cm i jest świetna bardzo wygodnie mi się śpi na niej. i zapłaciłam połowę mniej, poprosze męża o link do niej i wstawię tu. Ale może te pierwsze są lepsze, nie wiem, nie mam porównania.

Tekla ja tez mam taka najbardziej podobna do nr.3 dla mnie jest odpowiednia, spi się bardzo wygodnie, nawet mój G. Czasem się do niej przystawia :-)

PODUSZKA WALEK 170cm ROGAL POSZEWKA+ gratis+ (3733973816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A tak z innej beczki to nie mieszcze się juz w swoje dżinsy, miałam kupować ciążowe, ale byłam dziś u kuzynki i się okazało ze ona ma kilka ciazowych ciuszkow w tym spodnie :-) i tym oto sposobem wpadły mi 2 pary dzinsow, kilka koszulek i 2 sukieneczki :-) fuksiara ze mnie :-)

Ostatnia edycja:
Tekla ja tez mam taka najbardziej podobna do nr.3 dla mnie jest odpowiednia, spi się bardzo wygodnie, nawet mój G. Czasem się do niej przystawia :-)

PODUSZKA WALEK 170cm ROGAL POSZEWKA+ gratis+ (3733973816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ooo ja mam tę samą :))

A tak z innej beczki to nie mieszcze się juz w swoje dżinsy, miałam kupować ciążowe, ale byłam dziś u kuzynki i się okazało ze ona ma kilka ciazowych ciuszkow w tym spodnie :-) i tym oto sposobem wpadły mi 2 pary dzinsow, kilka koszulek i 2 sukieneczki :-) fuksiara ze mnie :-)

super,
gąska moja bratowa rodzi za 2 tyg więc w świeta równiez zamierzam ją ograbić z ciuszków :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tekla mysle ze ksztalt nie ma znaczenia ja mam mala ale tylko dlatego ze dostalam i tez dala rade przy karmieniu:-) teraz sluzy jako jasiek moj( z mezem wygralam walke o niego)

Do góry