weronikabp
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szczerze powiedziwszy rewelacjadziewczyny ja na pewno kupię to cudeńko, kosz na pieluchy, moja przyjacióła to ma, jest genialny, szczelny izoluje zapachy i jest higieniczny. ))
Zobacz załącznik 595750
Dziewczyny, przymierzam sie do zakupu poduchy. Który kształt polecacie? Lub które macie?
1. PODUSZKA ciążowa i do karmienia SUPER MAMI (3732212720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
2. PODUSZKA ciążowa i do karmienia SUPER MAMI (3732199041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
3. PODUSZKA ciążowa - I SUPER MAMI Gratisy (3732215518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tekla ja tez mam taka najbardziej podobna do nr.3 dla mnie jest odpowiednia, spi się bardzo wygodnie, nawet mój G. Czasem się do niej przystawia :-)
PODUSZKA WALEK 170cm ROGAL POSZEWKA+ gratis+ (3733973816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tekla ja tez mam taka najbardziej podobna do nr.3 dla mnie jest odpowiednia, spi się bardzo wygodnie, nawet mój G. Czasem się do niej przystawia :-)
PODUSZKA WALEK 170cm ROGAL POSZEWKA+ gratis+ (3733973816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A tak z innej beczki to nie mieszcze się juz w swoje dżinsy, miałam kupować ciążowe, ale byłam dziś u kuzynki i się okazało ze ona ma kilka ciazowych ciuszkow w tym spodnie :-) i tym oto sposobem wpadły mi 2 pary dzinsow, kilka koszulek i 2 sukieneczki :-) fuksiara ze mnie :-)
Weronika ja mam żółta w owieczki :-) kolorek wzielam uniwersalny żeby później dla dziudzisia pasował ;-)