reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

chyba się przez Was zmobilizuję i też zapełnie torbe szpitalno-wyprawkową :) bo narazie mam w niej tylko podkłady i szcoteczkę do zębów :) od miesiąca "kupuje" koszule do karmienia na allegro, niestety nie mogę się zdecydować...:-D
I podobny problem z pościelką da dzidzi. Też chciałam na allegro, ale co wybiorę którąś to zaczynam się zastanawiać, czy oby napewno jest dobra gatunkowo i zaczynam szukać innej...
za duży wybór hehe

reklama
Ja to prawie nic nie mam ;/ Wyprałam trochę ciuszków weekend i takie nie wyprasowane wrzuciłam do szuflady, no i czekają... Torby też nie mam, w końcu jeszcze sporo czasu, termin mam na 19, wiec w lutym zacznę o tym myśleć.
A tę ceratkę raz sobie podłożyłam na noc i cała mi się zwinęła i zostawiłam ją dla Franka jak zacznie spać bez pieluchy:-puwierała mnie z tyłek i potem spać nie mogłam, mąż chciał taśmą przyklejać do łóżka ale podziękowałam.

golimek hehe to tak jak ja..ginka nastraszyła mnie, że szybciej urodzę więc podłożyłam ceratkę pod przescieradło..ale wytrzymałam z nia tylko jedną noc..tyłek mi się od niej spocił, ściągała się co chwilę i z samego rana ją zwinęłam:-D

golimek u ciebie to już mieszka maluszek, bo Franek to jeszcze mały chłopiec ;-) a duża część z nas musiała kompletnie wywrócić swój świat do góry nogami :rofl2: w naszym mieszkaniu, które urządzone było typowo pod 2os dorosłe nagle zebrało się pełno nowych sprzętów, ubranek itd. Okazało się, że trzeba będzie jeszcze w tym roku pozbyć się serii moich ulubionych szklanych stoliczków, pomysleć o rozbudowie szafy ... :tak: dopiero niedawno dotarło do mnie, że nasz "nowy lokator" będzie cały czas jeszcze powięszał swój dobytek, a wyprawka to dopiero poczatek :szok::-D

reklama
Do góry