reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Andzia gdzie te bodziaki znalazlas??? Sa super...na pewno dla dziewczynki tez cos sie znajdzie:-D
A to moje ostatnie zakupy:-)

A dla dziewuszek też są szałowe np z napisem córeczka tatusia:-D:-D:-D

resize.php

resize.php

resize.php

resize.php

Ubranka dziecięce, ubranka i ciuszki dla dzieci, ubranka dla niemowląt, akcesoria dziecięce, śpiochy i bielizna dla dzieci oraz ubranka dla niemowląt, dziecięce zestawy, komplety ubranek, sezonowe zestawy ubiorów dla dzieci i niemowląt.

Dziewczynki a to pojazd, którym będzie się poruszała nasza Córcia:tak:

Madziumba, wózek świetny, uwielbiam takie rzeczy klasyczne, nie za bardzo przekombinowane - fajna kolorystyka i taki lekko sportowy design. Super!

Madziumba, no to widzę, że nie tylko ja w beżach i czerni wózek będę miała :-) Huura !:-)

Tricolor, ja mam również w podobnej kolorystyce pojazd, z tym że nasz, zamiast czarnego, ma ciemny popiel :tak:

co sadzicie o moim typie ??? Dla dziewczynki :-):-):-)

Mirabella, piękny wózek - prosty fason i do tego dość rzadkie pokrycie. Bo ono jest metalic, prawda? Czy mi się wydaje? ;-)

Ja oczywiście się wypowiadam zgodnie ze swoim gustem i o estetyce - zupełnie zapomniałam o w zględach praktycznych :-D
Jedyne, co mogę powiedzieć "mądrego" to to, że u nas trójkołowiec by się nie sprawdzić, z uwagi na specyficzny kształt wszelkich podjazdów dla wózków - taki jakby dwutorowy.

Wiecie co ? Tak naprawdę wózek, jego kolorystyka nie jest tak istotna, najważniejsza jest zawartość :-D
No, ale wózki bajeranckie. Tak jak juz kiedys pisalam teraz tez bym poszalala no ale mam juz tamten kupiony ponad 3 lata temu i nie ma takiej obcji żeby go sprzedać, wyzucic czy cokolwiek innego. Należy się cieszyć z tego co sie ma :-) A i tak Wam po cichutku zazdroszczę ;-):-)

Śliczne te Wasze ciuszki, kołyska też rewelacja........ Ja ostatnio mam jakąś chwilową blokadę dziwną do ciuszków. Zabieram się za akcesoria, na pierwszy rzut poszły produkty z aventu i tak jestem szczęśliwą posiadaczką zestawu butelek (new)
i kupiłam sobie na allegro sterylizator ( używany)
Wyszłam z założenia że sterylizator i podgrzewacz mogę kupić używane, laktator chcę nowy i ten co sobie upatrzyłam jest koszmarnie drogi więc muszę na czymś trochę zaoszczędzić :dry:
Teraz zaczynam buszować w kocykach itp

Nocanka - ja też zakupiłam taki sterylizator używany ( na allegro) i podgrzewacz ( też na allegro , ale z Canpolu, bo jest lepszy i duuużo tańszy) i resztę rzeczy tego typu ( butelki, smoczki, laktatot itp) też mam zamiar kupić z aventu ( nowe), bo jak sprawdzałam opinie na necie, to ta firma jest dobra.

reklama
Do góry