reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Martusia - my właśnie kupiliśmy bardzo podobną, tylko bez nóżek. Teraz czekam aż będzie złożona ;-)
Kluseczka - gdzieś Ty taką książkę wygrzebała?????:szok:Ciekawe o czym to jeszcze bajkę napiszą. Żeby tylko nie wciągnęli jej na listę lektur!

reklama
Martusia, Monika świetniste ciuszki:tak:

madziumba ale ekstra wyprawka, Twoja księżniczka będzie chyba przebierana kilka razy dziennie, żeby to wszystko zdążyła założyć:-)

A mnie się spodobał ten wózek

WÓZEK BARRACUDA CONECO 2009 GONDOLA+SPACER+TORBA (588323117) - Aukcje internetowe Allegro

ale jest jedno duże dla mnie ale.Mianowicie nie ma możliwości wpięcia fotelika samochodowego do stelażu wózka, poza tym póki co nie mają wogóle fotelików.Szkoda bo ładny. Mimo, że zdecydowaliśmy się na Tako Jumper to ciągle oglądam i oglądam i doczekać sie nie mogę kiedy kupimy :) w przyszły weekend urządzamy Ninie kącik meblujemy i wogóle :) oby do czerwca :)

mirabella z wygladu calkiem ciekawy ten wozio. Jednak nie znam go i nie wiem co poradzic.

regina pierwszy raz widze taki wozeczek i bardzo mi sie podoba. Bardzo ciekawie wyglada tak inaczej niz wszystkie ;-)
Pokaz jak juz zrobicie kacik Waszej krolewny :-)

wózek faktycznie fajny ze względu na jego "innosc" :) Jak tylko skończymy kącik (niestety nie mamy wielkiego pola do popisu, ale to nie jest ważne) to wrzucę fotkę. Zresztą ja wszystko dokumentuje bo fotografia to moja wielka pasja :)

regina wóżeczek ciekawy własnie na ta jego innosc.

Ja tez wybrałam Tako Jumper X dla mnie on jest jedyny chocby dlatego ze spacerówke mozna zapiąć i przodem i tyłem do kierunku jazdy i to do mnie przemówiło.Choc jak bylismy ostatnio w sklepie spodoabał mi sie jeszcze inny jakas nowosc Atlantica ale spacerówka tylko w jednym kierunku.

Dziś znalazłam takie bajeranckie szmatki

Załączniki

• resizeCA5BG4ZH.jpg
    resizeCA5BG4ZH.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 30
  • resizeCA48IK2R.jpg
    resizeCA48IK2R.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 33
  • resizeCABKHIYW.jpg
    resizeCABKHIYW.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 24
  • resizeCAG192GH.jpg
    resizeCAG192GH.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 25
Andzia gdzie te bodziaki znalazlas??? Sa super...na pewno dla dziewczynki tez cos sie znajdzie:-D
A to moje ostatnie zakupy:-)

Załączniki

• PICT3718.jpg
    PICT3718.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 38
  • PICT3720.jpg
    PICT3720.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 37
Śliczne te Wasze ciuszki, kołyska też rewelacja........ Ja ostatnio mam jakąś chwilową blokadę dziwną do ciuszków. Zabieram się za akcesoria, na pierwszy rzut poszły produkty z aventu i tak jestem szczęśliwą posiadaczką zestawu butelek (new)
avent1.jpg

i kupiłam sobie na allegro sterylizator ( używany)
avent2.jpg

Wyszłam z założenia że sterylizator i podgrzewacz mogę kupić używane, laktator chcę nowy i ten co sobie upatrzyłam jest koszmarnie drogi więc muszę na czymś trochę zaoszczędzić :dry:
Teraz zaczynam buszować w kocykach itp

reklama
wózek faktycznie fajny ze względu na jego "innosc" :) Jak tylko skończymy kącik (niestety nie mamy wielkiego pola do popisu, ale to nie jest ważne) to wrzucę fotkę. Zresztą ja wszystko dokumentuje bo fotografia to moja wielka pasja :)
Czekam na fotorelacje :-)
Ja tez uwielbiam fotografowac wiec i u nas wszystko jest udokumentowane ;-):tak:

Do góry