reklama
agata077
Czerwcowa mama 2009
No to jestes usprawiedliwiona ja nie mam nic Nawet moj M mowi ze zrobilabym cos z tym po pozniej pojdziemy z torbami ale mi sie niechce moze to wynika tez z faktu ze czekam na gielde tzw carboot mozna kuppic za bezcen swnietne rzeczy ostatni zakup to super expres do kawy cisnieniowy za 2 funty nowiutki byl no moze z raz ktos kawe parzyl... ale do gieldy jeszcze ze 2 miesiace... musi sie porzadnie cieplo zrobic bo to pod golym niebiem
Ollutka
Zadomowiona(y)
A my dostaliśmy dzisiaj niespodziankę - łóżeczko turystyczne :-) Niestety, okazało się, że jego złożenie nie jest takie proste Męczyliśmy się w 4 i nic, poddalismy się. Na razie znieśliśmy do piwnicy, ale na pewno je rozpracujemy, bo na opakowaniu wygląda fajnie - ma przewijak, moskitierę, regulowaną podłogę i mały przybornik - i przyda nam się, bo mamy zamiar sporo z maluchem jeździć. Poza tym moze tez służyć jako kojec. Kolor jest neutralny, bo nadal nie wiadomo, czy to chłopczyk, czy dizewczynka. Ale na prawdę fajna niespodzianka zwłaszcza, ze w naszym budżecie nie było takiej pozycji. :-) Jak nam sie uda złozyć, to wstawię fotki.
Ja właśnie odbyłam kolejna dyskusje na temat łózeczka i mebli do pokoiku dziecka. W pierwszej wersji mielismy zawieśc stare lozeczko do dziadków,a u nas mielismy urzadzić od A do Z caly pokoik dziecku. Teraz cos mi sie odmieniło. Chyba udało mi sie przekonać i meza i moich rodziców do tego, że nie warto wydalać tylu pieniedzy na urzadzanie całego pokoiku bo dziecko jak jest takie malutkie niewiele potrzbuje. Lepiej zostawic kasę i pokoik umeblować za jakis czas tanimi mebelkami,a takie juz konkretne kupić jak dziecko bedzie wieksze. Teraz kupimy lozeczko turystyczne i postawimy je w salonie na parterze no i bedziemy je tez do dziadków zabierać, a lozeczko po Hubim wstawimy do naszej sypialni na poczatek. Mam nadzieje, że to dobry pomysl. Zreszta mam jeszcze troszeczke czasu więc może mi sie wyszystko zmienic o 180 stopni :-)
Dziewczyny, znalazłam fajną stronkę sklepu internetowego. Tam jest np. pościel mamo-tato i nie tylko), i inne rzeczy, które w porównaniu z allegro ( z kosztami wysyłki) wychodzą na to samo , a tu możecie zamówić kilka rzeczy za jedną wysyłką i chyba jest większy wybór.
BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, akcesoria dziecięce
Ja właśnie zamówiłam sobie pościel w żyrafki, normalnie mnie rozwaliła :-)
BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, akcesoria dziecięce
madziumba
czerwcowa mama 2009
Pościel śliczniusia :-)
Super rzeczy , dzięki za podpowiedź:-)
Jakis czas temu na stronie Ciąża i macierzyństwo czyli rady położnej na temat ciąży i porodu zapisałam sie na taki kurs o ciązy, porodzie itp. Dostaje maile z informacjami róznego rodzaju. Ostatnio dostałam info o wyprawce dla dziecka. Tutaj mozna to znaleśc Wyprawka dla dziecka - poradnik na temat ciąży i porodu - WzorowaMama.pl
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Ach Tricolor,
Dziekujemy za linka- ja sie wlasnie zapisalam i czekam na pierwsza lekcje Dla mnie taka lista to wielka pomoc bo jak na razie mamy jakies ciuszki no i wozio
Dziekujemy za linka- ja sie wlasnie zapisalam i czekam na pierwsza lekcje Dla mnie taka lista to wielka pomoc bo jak na razie mamy jakies ciuszki no i wozio
reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Czy ktos by mi mogl pojasnic czym sie roznia pajacyki od spioszkow???????????
Podziel się: