reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Aga, drugi link cos nie dziala.

Dilajla, wlasnie sie zastanawialam, jak to sie ma do jakosci - jeszcze raz sie zastanowie, dzieki za uwage!

Cena powalająca i szczerze mówiąc nie bardzo mi się podobają te komplety.
Ja kupiłam małemu komplet z tych tańszych . kosztował mnie 3-elementowy zestaw około 45 zł. rzeczywiście jak napisała dilajla nie są zbyt dobrej jakości, bardzo ciężko się prasuje, dużo nitek się pruje, materiał wydaje się jakby był sztuczny. Ale w sumie też go używam.
Teraz chciałabym jakiś dokupić i może to będzie ten Feretti. Cena nie jest bardzo wygórowana. Bardzo polecam zestaw z ochraniaczem jednak , jeśli to na łóżko ze szczebelkami, stwarza wrażenie przytulności no i maleństwo nie poobija sobie główki.

Udało mi się wygrać aukcję ciuszków:tak:, na które polowałam od kilku dni, oto one:

Załączniki

• 525002628.jpg
    525002628.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 48

dokladnie ta zamierzam kupic, kremowa.

Koniecznie musi byc baldahim (ja nad lozkiem nie mam, to chociaz nad lozeczkiem bedzie:-D), a tu jest ladny delikatny, wiec na lato w sam raz, a poza tym, to powiem Wam, ze w DE najtanszy komplet poscieli (bez wypelnienia i przescieradla!!!) TYLKO z baldahimem i ochraniaczem na szczebelki kosztuje 50€, wiec ten komplet na allegro wychodzi i tak baaaardzo okazyjnie, niz jakbym miala kupic na miejscu. A do tego dokupie zwykle poszewki. Tu dzieciece zaczynaja sie tak ok. od 10€

Nas też, ale moja reakcja na zmianę mieszkania jest :-):-):-)

Chociaż oprócz ogólnej radości z przeprowadzki jest lekki niepokój o to, czy zdążymy z remontem... o i oczywiście czy wyrobimy się finansowo....
No to ja Wam powiem, ze mnie w kwietniu czeka nie tylko zmiana mieszkania. Planujemy sie przeprowadzic z Anglii do Estonii - moj maz jest Estonczykiem. Staram sie nie kupowac za duzo bo bedzie tylko wiecej do przewozenia. No a tam czeka nas poszukiwanie mieszkania i pracy. To dopiero sie bedzie dzialo...!!!

Robiłam małe rozeznanie w wózkach Tako i najlżejszy, jaki znalazłam, to model Tako DRIFTER - waży niecałe 13kg.
Szczerze mówiąc są one do siebie bardzo podobne w wyposażeniu, różnią się chyba tylko budową ramy nieco, oraz wersjami kolorystycznymi :happy:

reklama
Ja narazie nic nie kupuje, czekam na kolejne USG 10.02 moze jednak urosnie susiak? A moja mam juz kupiła 2 małe sukienki mimo iz mowiłam jej ze ma dac sobie narazie spokoj.

Do góry