reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Anavel,
moj maz jest Polakiem, z niemieckim korzeniem na dodatek, ale za to nazwisko ma estonskie :-D
Wiesz, niby Was czeka male zamieszanie, ale za to troche mniej bedziecie mieli tego niecierpliwego czekania na Maluszka! :happy:

reklama
Cześć dziewczyny :-) Czy słyszałyście coś może na temat wózka Bexa B3 lub Jedo Fyn ? Na razie zastanawiamy się nad tymi dwoma i powiem szczerze że mamy mały problem , ponieważ jest to nasz pierwszy wózek i wybór jest dość trudny . Może Wy macie jakieś swoje typy wózków , najlepiej żeby były pompowane koła , ważył do 14 kg i się łatwo rozkładał . Mieszkamy na 4 piętrze więc wóżek musi być w miarę lekki .
Tu wklejam dwa linki do tych wózków :
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (534193973) - Aukcje internetowe Allegro

JEDO FYN 3 ds Classic i FreeLine + GRATISY W-WA (528673741) - Aukcje internetowe Allegro
Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź .

Nas też, ale moja reakcja na zmianę mieszkania jest :-):-):-)

Chociaż oprócz ogólnej radości z przeprowadzki jest lekki niepokój o to, czy zdążymy z remontem... o i oczywiście czy wyrobimy się finansowo....

Mnie najbarziej martwi kwestia finansowa. Beziemy nadal wynajmowac mieszkanie ale nie osc ze ja nie bede pracowala to czynsz i rachunki pojda do gory no ale moze nie bezie tak zle.

Mnie też martwi kwestia finansów. Wkońcu 1 pensja odpada :-( Ale mąż mnie pociesza i mówi że nie ma co się martwić na zapas. Będzie dobrze.
Dziewczynki kupiłam dzisiaj gazetkę M jak mama i tam jest taki artykuł o wyprawce dla niemowlaka i co wziąść do szpitala. Polecam.

WOMAN of DARK z tych dwóch wybrałabym BEXA B3, wizualnie bardziej mi się podoba, jest lekki i posiada praktycznie wszystkie funkcje, które powinien mieć:tak:.

W zasadzie ładniejszy ale najważniejsze żeby był funkcjonalny w miarę i wygodny dla dziecka . No nic mam jeszcze trochę czasu więc będę intensywnie myśleć .
Dziękuje Wam za odpowiedzi :-)

W zasadzie ładniejszy ale najważniejsze żeby był funkcjonalny w miarę i wygodny dla dziecka . No nic mam jeszcze trochę czasu więc będę intensywnie myśleć .
Dziękuje Wam za odpowiedzi :-)
CZy będzie funkcjonalny i wygodny dla dzidziusia to się okaże w praniu, w końcu każdy dzidziuś jest inny. Mam nadzieję że też znajdę w końcu odpowiedni, dobrze że istnieje internet to można sobie nieźle poszperać:)

reklama
witam dziewczyny ja mam wóaeczek bexa i jestem z niego bardzo zadowolona jest lekki łatwo go sie składa i odpina gondole.Gondolka jest duża tak więc maluszek ma sporo miejsca prowdzi go sie swietnie kupilismy na alegro zupełnie w ciemno bo nikt z moich znajomych takiego nie posiadał a i w sklepach nigdzie nie było i nie żałujemy bo jest świetny a kolorek realu jest jeszcze ładniejszy jak na zdjeciu:tak:

Do góry