reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Anavel,
moj maz jest Polakiem, z niemieckim korzeniem na dodatek, ale za to nazwisko ma estonskie :-D
Wiesz, niby Was czeka male zamieszanie, ale za to troche mniej bedziecie mieli tego niecierpliwego czekania na Maluszka! :happy:

reklama
Cześć dziewczyny :-) Czy słyszałyście coś może na temat wózka Bexa B3 lub Jedo Fyn ? Na razie zastanawiamy się nad tymi dwoma i powiem szczerze że mamy mały problem , ponieważ jest to nasz pierwszy wózek i wybór jest dość trudny . Może Wy macie jakieś swoje typy wózków , najlepiej żeby były pompowane koła , ważył do 14 kg i się łatwo rozkładał . Mieszkamy na 4 piętrze więc wóżek musi być w miarę lekki .
Tu wklejam dwa linki do tych wózków :
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (534193973) - Aukcje internetowe Allegro

JEDO FYN 3 ds Classic i FreeLine + GRATISY W-WA (528673741) - Aukcje internetowe Allegro
Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź .

Nas też, ale moja reakcja na zmianę mieszkania jest :-):-):-)

Chociaż oprócz ogólnej radości z przeprowadzki jest lekki niepokój o to, czy zdążymy z remontem... o i oczywiście czy wyrobimy się finansowo....

Mnie najbarziej martwi kwestia finansowa. Beziemy nadal wynajmowac mieszkanie ale nie osc ze ja nie bede pracowala to czynsz i rachunki pojda do gory no ale moze nie bezie tak zle.

Mnie też martwi kwestia finansów. Wkońcu 1 pensja odpada :-( Ale mąż mnie pociesza i mówi że nie ma co się martwić na zapas. Będzie dobrze.
Dziewczynki kupiłam dzisiaj gazetkę M jak mama i tam jest taki artykuł o wyprawce dla niemowlaka i co wziąść do szpitala. Polecam.

WOMAN of DARK z tych dwóch wybrałabym BEXA B3, wizualnie bardziej mi się podoba, jest lekki i posiada praktycznie wszystkie funkcje, które powinien mieć:tak:.

W zasadzie ładniejszy ale najważniejsze żeby był funkcjonalny w miarę i wygodny dla dziecka . No nic mam jeszcze trochę czasu więc będę intensywnie myśleć .
Dziękuje Wam za odpowiedzi :-)

W zasadzie ładniejszy ale najważniejsze żeby był funkcjonalny w miarę i wygodny dla dziecka . No nic mam jeszcze trochę czasu więc będę intensywnie myśleć .
Dziękuje Wam za odpowiedzi :-)
CZy będzie funkcjonalny i wygodny dla dzidziusia to się okaże w praniu, w końcu każdy dzidziuś jest inny. Mam nadzieję że też znajdę w końcu odpowiedni, dobrze że istnieje internet to można sobie nieźle poszperać:)

reklama
witam dziewczyny ja mam wóaeczek bexa i jestem z niego bardzo zadowolona jest lekki łatwo go sie składa i odpina gondole.Gondolka jest duża tak więc maluszek ma sporo miejsca prowdzi go sie swietnie kupilismy na alegro zupełnie w ciemno bo nikt z moich znajomych takiego nie posiadał a i w sklepach nigdzie nie było i nie żałujemy bo jest świetny a kolorek realu jest jeszcze ładniejszy jak na zdjeciu:tak:

Do góry