reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

No to sie z ta ciepła nie zrozumiałysmy :-D

Na allegro kupiłam sobie spodnie dresowe z weluru z golfem na brzuszek i dwie bluzeczki. Najważniejsze, że tanio, bo jak zdzisiaj zobaczyłam rachunek za gaz to stwierdzilam, że zaczynam "zaciagać pasa".:eek:

reklama
No już sie chwalę :-)
CIAŻOWE SPODNIE DRESOWE DRESY WELUR roz(S-XL)rozL (524296772) - Aukcje internetowe Allegro
_____Bluzeczka ciążowa_ 2009__NEW__4kol_M/L__ (524249093) - Aukcje internetowe Allegro ( ta ostatnia wybrał mój M, więc ja tez zamówilam )
BLUZKI WIĄZANE ciążowe rozmiar M (529718724) - Aukcje internetowe Allegro ( czarna )
i jeszcze zamówilam sobie 3 pary leginsów GETRY DŁUGIE LEGGINSY LEGINSY BAWEŁNA + LYCRA (522925942) - Aukcje internetowe Allegro w pasie rozciagaja sie do 100 cm to najwyżej gumke wyjmę i sznureczek wciagnę. Sa leginsy ciażowe z golfem, ale nie podobaly mi się.

Jutro polowania ciąg dalszy :)

Naprawde warto na allegro zajrzeć. Sama widzisz, że za niewielkie pieniadze mozna kupic coś co na pewno sie wynosi przez ciażę i może nawet po też :-) Ja nie mam zamiaru wydawać kroci na ciuchy bo bedzie duzo innych istotniejszych wydatków jak się dziecko urodzi. Teraz i tak większosc czasu w domu siedzę więc potrzebuję żeby było mi wygodnie przede wszystkim ( nie koniecznie super modnie ):-)

Dziewczyny, wypatrzyłam fajny plaszczyk. czaje sie na niego, ale jeszcze Wam nie powiem co i jak bo jeszcze mi któras sprzątnie go sprzed nosa ;-) Jak tylko kupie pochwale się :-)

Tak tylko potem może sie okazac, że ciuch tani, a przesylka droga i sie nie opłaca niestety. A poza tym nie każdy chce za granice Polski wysyłać.

Hej hej. Ale dziewczynki szalejecie z zakupami. :-) Wszystkie ciuszki są śliczne. Ja jako że nie znam jeszcze płci zdecydowałam się na zakup body. Jak mi się uda to załączę fotki. Pozdrawiam

Załączniki

• IMG_0179.jpg
    IMG_0179.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0180.jpg
    IMG_0180.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 34
reklama
moze tak byc, ale to wczesniej zapytam o koszt przesylki.
Zakupy na allegro polecila mi tez znajoma stad, ze nawet jesli przesylka ciut drozsza, to ciuchy tanie i duuuuzo wiekszy wybor. W Niemczech ciezko z roznorodnoscia ciazowych ubran. A jak sa specjalistyczne sklepy, katalogi, to ceny nie z tej ziemi...
Bylam jakis czas temu w H&M niemieckim, to ani jednej znosnej bluzki ciazowej w dobrej cenie nie znalazlam... Teraz mam spodni i spodnic ciazowych wiecej niz bluzek :dry:

Do góry