reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Czesc Kluseczko, fajnie ze sie wyspalas. A ksiazki nie trzeba z PLKsięgarnia Polska Książka - Poradniki
Ja tez skusilam sie na pierwsze zakupyw Dunnes i Cherokee.. Wkleilam na szalenstwach.![]()
kasiu dziekuje link nie omieszkam skorzystac. Widzialam sukieneczki jakie kupilas dla corci sa sliczne
Co do pieluch to ja jestem zdecydowanie za pampersami, chwała temu kto je wymyślił:-)
A nad chustą też się poważnie zastanawiam i raczej zdecyduję się na jej zakup. Co do rodzaju to jeszcze muszę się wczytać w temat..
A nad chustą też się poważnie zastanawiam i raczej zdecyduję się na jej zakup. Co do rodzaju to jeszcze muszę się wczytać w temat..
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Tau ale pasuje do mamusi. Mi tez sie ta podoba najbardziej. A wiecie moze jak to wplywa na kregoslup?
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Kiedys w Londynie mieszkalam z afrykanka ktora wszedzie nosila swoja coreczke w chuscie tyle tylko ze na plecach. Mala sie tulila i wygladala na zadowolona ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Na pewno maluszek czuje sie bardzo bezpiecznie jak w brzuszku u mamy,moja kolezanka bardzo sobie chwali taka chuste mala prawie zawsze w niej usypia,ja z Viki nie mialam ale moze teraz kupie bedzie w sam raz jak sie wybierzemy koncem wrzesnia do Polski,chociaz na spacery lotniskowe,a u nas czasami maja pare dobrych metrow....
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dziewczyny myslalyscie czy kupowac nianie elektryczna z monitorem bezdechu ![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Ja przy Sandrusi nie kupowalam, ale teraz bardzo bym chciala.
Wydaje mi sie, ze taka niania to super sprawa.
Co do pieluch to jestem za pampersami. Tylko takimi lepsiejszymi ;-)co pupa ma bardzo maly kontakt z siusiami (cos jak podpaski zwykla a allways). Szybko sie przebiera, wyzuca do kosza i dziecko suche i czyste, a z tymi tetrowymi to tylko duzo prania i prasowania i pupa czesto moze sie odparzyc. Przy dziecku tyle zajec ze szkoda sobie wolnego czasu zabierac i stac nad deska do prasowania;-) Ale to tylko moje zdanie ;-) Sandre przewiajalam i tak i tak i wydaje mi sie ze pampersy o wiele lepiej sie u nas sprawdzily.
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Ja przy Sandrusi nie kupowalam, ale teraz bardzo bym chciala.
Wydaje mi sie, ze taka niania to super sprawa.
Co do pieluch to jestem za pampersami. Tylko takimi lepsiejszymi ;-)co pupa ma bardzo maly kontakt z siusiami (cos jak podpaski zwykla a allways). Szybko sie przebiera, wyzuca do kosza i dziecko suche i czyste, a z tymi tetrowymi to tylko duzo prania i prasowania i pupa czesto moze sie odparzyc. Przy dziecku tyle zajec ze szkoda sobie wolnego czasu zabierac i stac nad deska do prasowania;-) Ale to tylko moje zdanie ;-) Sandre przewiajalam i tak i tak i wydaje mi sie ze pampersy o wiele lepiej sie u nas sprawdzily.
reklama
Ollutka
Zadomowiona(y)
Ja na pewno kupię chustę. Stronę chusta.pl ma przyjaciółka mojej koleżanki. Sama kiedys widziałąm, jak sobie radzi z małą w chuście. Byłyśmy razem na jednym weselu i poprawinach. Mała grzecznie sobie leżała, a ona mogła ją nawet karmić siedząc przystole i nikt nic nie widział. Ta moja koleżanka ma rocznego synka, którego od samego początku nosili w chuście. Wypróbowali wszystkie rodzaje. Teraz czekają na drugie dziecko i też będą je nosić w chuście. Ja jestem umówiona, ze jak będize bliżej porodu, to sie z M wybierzemy i nam pokażą co i jak. Moze nawet uda sie nam spotkać z Kingą (tą, któa te chusty sprzedaje). Jak tylko dowiem się czegoś konkretnego, dam wam znać. Ale jak jesteście zainteresowane, to na tej stronie są przydatne filmiki.Czy ktoras z was miala do czynienia z chustami?
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start
Dziś przejeżdzaliśmy koło sklepu Mama i Ja. Strasznie mnie korciło, żeby wejść, ale konsekwentnie czekam na poniedziałkową wizytę. Dziś korzystając z okazji, ze M poszedł na piwko z kolegami, mam zamiar poszperać po imionach dla chłopca (dla dziewczynki mamy wybrane już).
Podziel się: