reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Najpierw myślałam że bedziemy mieli Magdę 10 firmy kowmet ale teraz mój mąż postanowił, że na stelażu kowmetu sam zrobi wózek, jako że się na tym zna. Ma być z beżowej skóry ekologicznej, ale jakbycos nie wyszło to po prostu kupię magdę 10 i tyle. Najważnijsza jest dla mnie duża gondola, żeby jak najdłużej jej używać. Bezpośrednio na stelażu można montować fotelik i to jest wygodne bardzo.

Ostatnia edycja:
reklama
mam identyczne nosidło jak pokazała Catarinka71 tylko kolor inny. Mój syn też kompletnie nie chciał go zaakceptować i nie wiem czy było z nim cos nie tak czy waga mojego syna (4300) sprawiała że od początku jakoś śmiesznie w tym wisiał mi po sam brzuch i regulacja nic nie dawała, choć tę można używać do 9 kg. , A główkę w tym miał przypartą do klatki piersiowej i w ogole mi sie to nie podobało. no nie wiem poki co lezy może teraz sie sprawdzi

A ja kilka ubranek kupiłam wcześniej, żeby skusić dzidziusia, żeby do nas przyszedł :))
No i zaklepałam sobie wózek u koleżanki, bo strasznie mi się spodobał!

Ja mam Mutsy Urban Rider. Kupiłam cały zestaw i powiem szczerze, ze nie wiem za bardzo jak sie sprawuje bo nawet nie mialam okazji z niego kozystać ... Mam nadzieje, że tym razem najezdże sie nim z moim dzieciatkiem :-)

Dziewczyny, przepraszam, że się wtrącam w wasz rówieśniczy, ale chustowa jestem ;)

Carrycot to nie chusta.. to torba na ziemniaki.. nie da sie w niej ułozyć prawidłowo dziecka.. Strasznie źle sie dzieje, że producent to sprzedaje pod nazwą chusta - psuje to właśnie wszystko..i zniechęca mamy do chust prawdziwych..
na Babyboom Tv BabyBoom TV - BabyBoom w dziale chustowe dzieciaki opisuję troszke co i jak z tymi chustami jest. Wasze maluszki już duże teraz - ja bym spróbowała z chustą wiązaną albo zjakimiś nosidłami ergonomicznym. na pewno nie ze sztywnymi typu babybjorn :(

jak co pytajcie jestem na forum - najlepiej przez PW :)

Ja mam duzo rzeczy po Viktori bo w sumie ona sama jest jeszcze malenka wiec nie musze kupowac luzeczka wanienki : ani tym podobnych rzeczy.Gdy bylam w ciazy z Viki to duzo ubranek dostalam.bo tutaj popularny jest baby shover ale to bylo dopiero w 8.m.Ale i tak duzo kupilam przed maz mowil ze mam obcesje bo codziennie go wyciagalam do sklepu marudzac ze jeszcze nie ma tego i tamtego.I prawie kazdego wieczoru wyciagalam prasowalam przekladalam...Teraz jest troche inaczej bo mala zajmuje caly moj czas ale jak wszystko bedzie dobrze to pewnie za2.,3 m,tez wyruszymy w rajd po sklepach.

reklama
ja podobnie jak wy mam mase ubranek po synu. reinita to dobry pomysł z tymi kolorami. ja duzo rzeczy kupowałam zółtych zielonych, kremowych. teraz beda pasowac cokolwiek bede mieć. choć myśle że jakbym się dowiedziała że będzie dziewczynka to skuszą mnie maleńkie różowe ciuszki w motylki i kwiatuszki :) potem bedzie gorzej bo syn już nosi dużo rzeczy ciemnych w moro i samoloty czy coś tego typu :)
też już nie mam tego że się rozpływam w sklepie nad smoczkami, skarpetkami w rozmiarze xxs.
mam jeden problem i chcialabym wiedzieć jak rozwiążecie go dziewczyny z dziećmi w wieku mojego syna. on śpi póki co ciągle w tym samym drewanianym łóżeczku. nie uśmiecha mi się kupować takiego drugiego, bo co potem zrobie. jak rozwiążecie problem ze spaniem? myślałam o takim fotelu/sofie jednoosobowej dziecięcej rozkładanej ale czy mi z tego nie spadnie Miachaś? oj pomóżcie.

Do góry