reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Wozek bardzo ladny, tez myslalam nad takim, ale jest w porownaniu do innych strasznie ciezki a przede mna jest troszke schodow, wiec jesli bedziesz musiala gdzies nosic i przenosic wozeczek to sie nadzwigasz.
pozdarwiam:-):-):-)

hmm...to mnie zaskoczyłas ze jest ciezki oglądałam go w hurtowni i nie wydawał mi sie ciezki wrecz przeciwnie wydawał mi sie lekki.Ale nawet jak bedzie ciezki to nie nadzwigam sie mieszkam na 10 pietrze ale korzystam z windy chyba ze sie zepsuje to wtedy poczekam az naprawia bo nie usmiechałoby mi sie z 10 pietra schodzic albo wchodzic :-) pozdrawiam

reklama
Dzisiaj widziałam w sklepie babke, która kupowała wózek w kolorze wściekłego rózu !:szok: Nie wiem jakiej firmy był to wózek, ale napewno bedzie widoczny z daleka, a przez to zapewne bezpieczny na drodze ;-):-)

My juz wybralismy na 100% i wózeczek i kolorek ( czarny z zielonym )więc taki kupimy i juz decyzji nie zmieniamy
TAKO JUMPER X - 3W1+FOTELIK SAMOCHODOWY 0-11kg WYS (573031618) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajne kolorki wózia !

Dzisiaj widziałam w sklepie babke, która kupowała wózek w kolorze wściekłego rózu !:szok: Nie wiem jakiej firmy był to wózek, ale napewno bedzie widoczny z daleka, a przez to zapewne bezpieczny na drodze ;-):-)

Widziałam taki wściekły róż na wózku chicco:-( nie kupiłabym bo ja nie lubię różowego koloru:no:. Weżcie pod uwagę, że dziewczynkę mam w brzuchu!

Malenstwo mnie tez sie podoba ten sliwkowy :-)
Ale sie tak zastanawialm czy dzidzius nie bedzie wygladal blado w takim kolorze ??

myślę że nie :-) wózeczek na zewnątrz ma kolor ciemnej śliwki a w środku jest czerwony - myślę, że będzie ładnie kontrakstował z jasnymi ubrankami dla małej (bo ubranka dla dzieci przeważnie są w jasnych kolorach) czy z jasnym rożkiem, (jaki ostatnio zamówiłam :) - w takim zestawiku maluszek będzie wyglądał przeducnie :-) Zobaczysz :-D

Jak szalec, to szalec :-D. Przeciez kobiety uwielbiaja zakupy!

Super zakupy Tau !!!

Jeśli chodzi o okreycie kompielowe - widziałam wczoraj takie ładne, ale nie kupiłam bo się zastanawiam czy jest ono potrzebne ? - czym się to różni od ręcznika i czy dla dzieci sa jakieś inne ręczniki niż dla dorosłych ?

Ja wczoraj zaszalałam na allegro :-D mój mąż złapał się za głowę jak usłyszał ile wydałam :zawstydzona/y: teraz czekam na przesyłki - jak dojdą to się pochwalę :-) - jak się okaże, że umiem dodać zdjęcie :confused:

Jeśli chodzi o okreycie kompielowe - widziałam wczoraj takie ładne, ale nie kupiłam bo się zastanawiam czy jest ono potrzebne ? - czym się to różni od ręcznika i czy dla dzieci sa jakieś inne ręczniki niż dla dorosłych ?

Te dla dzieci mają kapturki, jest to bardzo wygodne bo od razu na główkę nakładasz żeby wysuszyć włoski. Są też troszke mniejsze. Z przyjaznych materiałów . W takim dla dorosłych to by sie maluszek chyba zgubił :-) Ja do dzisiaj , a Michaś ma już dwa latka, z nich korzystam. Nie trzeba dodawać jakie sa slodziutkie ;-)
Ja na pewno polecam takie ręczniczki.

Wściekły róż powiadasz :D może taki: :-D

Załączniki

• CLASSIC_2007_11.jpg
    CLASSIC_2007_11.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 68
reklama

Moim zdaniem masakra:tak:Ja bym takiego nie kupiła za Chiny Ludowe;-)
Ale o gustach się podobno nie dyskutuje. Mi się podobają wózki w kolorach spokojnych z niewielkimi wstawkami mocniejszych kolorów. Taką ofertę ma np. producent wózków NESTOR. Mamy upatrzony model Rambler i kolorek siwy z czerwonymi lub seledynowymi wstawkami.
15406844d8.png

Do góry