reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

I super tanie, bo w H&M cały czas jest wyprzedaż:) każda po 10zł była! i było ich jeszcze więcej, ale nie chce przeginać :D

reklama
Byłam w sobote w h&m i je widzialam ale jakims cudem sie powstrzymalam byly tez body z biedroneczka spodenkami w kropeczki i czapeczka w kropeczki i to kosztowalo jakies 15, 20 zl 8i moj mnie odciagnal bo bym kupila ale i tak kupie jak pojade sama:-D:-D

No i ja jutro pojade:-)bylam zla na niego caly dzien ze mi nie pozwolil kupic:-(przesliczne te rzeczy tam maja mogla bym tam stac godzinami i przebierac te ubranka:-)

Kurcze a ja jakos niby nie jestem przesadna ale do Grudnia,Stycznia nic nie kupię...nieśmiało oglądam :).
W Poznaniu w sklepach szczegolnie,sa takie sliczne ciuszki :)...a dla dziewczynek :)))...:-)

ivi jakie piękne!!!

Jak moja przyjaciolka rodziła, zlozylysmy sie na http://www.kinderbajer.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=1389
Wiem ze drogi ale ona uzywala go od samego poczatku i byla przezadowolona...zamiast rozka.

Ostatnia edycja:
Ivi ale zaszalałaś - cudne sukienusie :-)
ja się na razie wstrzymuję, ale chyba po połówkowym się już na cos skuszę - jesli maluch pokarze co tam ma ;-) ale coś czuję, że to teściowa będzie bardziej szaleć z zakupami niż ja - ona ledwo się dowiedziała, to chciała ubranka kupować :rofl2:

Ivi śliczne sukieneczki . Ja miałam ochotę coś kupić ale puki co się jeszcze wstrzymam do USG

Mamicurina fajny ten otulacz tyle że on chyba cieniutki i nie usztywni dziecko jak rożek ... a poza tym rożek można rozłożyć do kwadratu i mieć małą kołderkę do wózka albo przewijak na spacerki :tak:

Mamicurina fajny ten otulacz tyle że on chyba cieniutki i nie usztywni dziecko jak rożek ... a poza tym rożek można rozłożyć do kwadratu i mieć małą kołderkę do wózka albo przewijak na spacerki :tak:
Nie wiem...nie mam doswiadczenia ale moja przyjaciolka jest doswiadczoną matką dwójki :-) wiec wierzę jej na słowo i z pewnością zainwestuje właśnie w otulacz.
Też chyba zalezy kto jakie ma doświadczenia i przekonania prawda?

hmm mi się otulacz podoba, ale rożek wydaje mi się bardziej użyteczny :) szczególnie że u nas własnie spełniał rolę kocyka do wózka, kocyka na łóżko, kołderki.. ale pewnie jeśli mozna mieć jedno i drugie to warto wypróbować;)

reklama
Nie wiem...nie mam doswiadczenia ale moja przyjaciolka jest doswiadczoną matką dwójki :-) wiec wierzę jej na słowo i z pewnością zainwestuje właśnie w otulacz.
Też chyba zalezy kto jakie ma doświadczenia i przekonania prawda?

Ja cię nie przekonuje ;-) ja jedynie wyrażam swoje zdanie :-)
A tak przy okazji to na allegro można znaleźć takie otulaczyki w niższej cenie ale już nie firmy Sterntaler ;-)

http://allegro.pl/motherhood-otulaczek-rozek-dla-niemowlat-n-wzory-i1857050924.html

Do góry