reklama
Byłam w sobote w h&m i je widzialam ale jakims cudem sie powstrzymalam byly tez body z biedroneczka spodenkami w kropeczki i czapeczka w kropeczki i to kosztowalo jakies 15, 20 zl 8i moj mnie odciagnal bo bym kupila ale i tak kupie jak pojade sama
MaMicurina
Fanka BB :)
Kurcze a ja jakos niby nie jestem przesadna ale do Grudnia,Stycznia nic nie kupię...nieśmiało oglądam .
W Poznaniu w sklepach szczegolnie,sa takie sliczne ciuszki ...a dla dziewczynek ))...:-)
ivi jakie piękne!!!
Jak moja przyjaciolka rodziła, zlozylysmy sie na http://www.kinderbajer.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=1389
Wiem ze drogi ale ona uzywala go od samego poczatku i byla przezadowolona...zamiast rozka.
W Poznaniu w sklepach szczegolnie,sa takie sliczne ciuszki ...a dla dziewczynek ))...:-)
ivi jakie piękne!!!
Jak moja przyjaciolka rodziła, zlozylysmy sie na http://www.kinderbajer.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=1389
Wiem ze drogi ale ona uzywala go od samego poczatku i byla przezadowolona...zamiast rozka.
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ivi ale zaszalałaś - cudne sukienusie :-)
ja się na razie wstrzymuję, ale chyba po połówkowym się już na cos skuszę - jesli maluch pokarze co tam ma ;-) ale coś czuję, że to teściowa będzie bardziej szaleć z zakupami niż ja - ona ledwo się dowiedziała, to chciała ubranka kupować
ja się na razie wstrzymuję, ale chyba po połówkowym się już na cos skuszę - jesli maluch pokarze co tam ma ;-) ale coś czuję, że to teściowa będzie bardziej szaleć z zakupami niż ja - ona ledwo się dowiedziała, to chciała ubranka kupować
Mini55
&&&&&
Ivi śliczne sukieneczki . Ja miałam ochotę coś kupić ale puki co się jeszcze wstrzymam do USG
Mamicurina fajny ten otulacz tyle że on chyba cieniutki i nie usztywni dziecko jak rożek ... a poza tym rożek można rozłożyć do kwadratu i mieć małą kołderkę do wózka albo przewijak na spacerki
Mamicurina fajny ten otulacz tyle że on chyba cieniutki i nie usztywni dziecko jak rożek ... a poza tym rożek można rozłożyć do kwadratu i mieć małą kołderkę do wózka albo przewijak na spacerki
MaMicurina
Fanka BB :)
Nie wiem...nie mam doswiadczenia ale moja przyjaciolka jest doswiadczoną matką dwójki :-) wiec wierzę jej na słowo i z pewnością zainwestuje właśnie w otulacz.Mamicurina fajny ten otulacz tyle że on chyba cieniutki i nie usztywni dziecko jak rożek ... a poza tym rożek można rozłożyć do kwadratu i mieć małą kołderkę do wózka albo przewijak na spacerki
Też chyba zalezy kto jakie ma doświadczenia i przekonania prawda?
reklama
Mini55
&&&&&
Nie wiem...nie mam doswiadczenia ale moja przyjaciolka jest doswiadczoną matką dwójki :-) wiec wierzę jej na słowo i z pewnością zainwestuje właśnie w otulacz.
Też chyba zalezy kto jakie ma doświadczenia i przekonania prawda?
Ja cię nie przekonuje ;-) ja jedynie wyrażam swoje zdanie :-)
A tak przy okazji to na allegro można znaleźć takie otulaczyki w niższej cenie ale już nie firmy Sterntaler ;-)
http://allegro.pl/motherhood-otulaczek-rozek-dla-niemowlat-n-wzory-i1857050924.html
Podziel się: