reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja chciałam kupić ale mąż postanowił że kupujemy drewniane więc czekamy jeszcze aż będzie całkiem pewnie siedział.. nie wiem właściwie czemu drewniane tak wymyślił że są lepsze i w sumie znajomi potwierdzili ale ten co ivi wkleiła wygląda super :happy: my byśmy jednak chcieli jakiś tańszy
na razie karmię go w leżaczku a sama siedzę obok na podłodze

u nas tego typu fotelik się świetnie sprawdził, przede wszystkim dlatego że jak dziecko w nim siedzi to jakby jest do niego przypięte, wiec nie ucieknie;) Tymek do tej pory siada w nim jak np rysuje albo lepi z ciastoliny a ja coś w kuchni robię.
tylko tamten Tymkwy był "no name", wiec postanowiliśmy że tym razem kupujemy FP żeby wytrzymał szaleństwa dzieciaków...

kasiulka
ja mam z chicco
moim zdaniem kazde dobre, na rynku taki wybor, olalalalal
a co roznicy miedzy plastikowo/metalowym a drewnianym to te pierwsze w wiekszosci mega "rozłozyste"
trzeba miec wiecej miejsca po prostu na takie,
te drewniane sa czasem rozkładane na wysoko i nisko czyli jak ktos mam mało miejsca i nie kupi oddzielnie krzesełka i stoliczka no do malowania to ma od razu w tym zestwie drewnianym.

bardzo polecane jest to, rosnie z dzieckiem i nawet wystarcza do szkoły
gdzie dziecko pisze przy biurku , utrzymuje prawidłowa postwe
GEUTHER SWING Krzesełko do karmienia kolor kolonia (2497209470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry