reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja chciałam kupić ale mąż postanowił że kupujemy drewniane więc czekamy jeszcze aż będzie całkiem pewnie siedział.. nie wiem właściwie czemu drewniane tak wymyślił że są lepsze i w sumie znajomi potwierdzili ale ten co ivi wkleiła wygląda super :happy: my byśmy jednak chcieli jakiś tańszy
na razie karmię go w leżaczku a sama siedzę obok na podłodze

u nas tego typu fotelik się świetnie sprawdził, przede wszystkim dlatego że jak dziecko w nim siedzi to jakby jest do niego przypięte, wiec nie ucieknie;) Tymek do tej pory siada w nim jak np rysuje albo lepi z ciastoliny a ja coś w kuchni robię.
tylko tamten Tymkwy był "no name", wiec postanowiliśmy że tym razem kupujemy FP żeby wytrzymał szaleństwa dzieciaków...

kasiulka
ja mam z chicco
moim zdaniem kazde dobre, na rynku taki wybor, olalalalal
a co roznicy miedzy plastikowo/metalowym a drewnianym to te pierwsze w wiekszosci mega "rozłozyste"
trzeba miec wiecej miejsca po prostu na takie,
te drewniane sa czasem rozkładane na wysoko i nisko czyli jak ktos mam mało miejsca i nie kupi oddzielnie krzesełka i stoliczka no do malowania to ma od razu w tym zestwie drewnianym.

bardzo polecane jest to, rosnie z dzieckiem i nawet wystarcza do szkoły
gdzie dziecko pisze przy biurku , utrzymuje prawidłowa postwe
GEUTHER SWING Krzesełko do karmienia kolor kolonia (2497209470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry