reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
my mamy takie Fisher Price Krzesełko Do Karmienia Rainforest (2556338322) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (prezent na chrzest od gości). Jest ok, ale czy wytrzyma to się okaże po paru latach. Przy Tymku mieliśmy krzesełko za ok 250zł i szaleństw Tymka nie wytrzymało...
renia1321
Fanka BB :)
ja chciałam kupić ale mąż postanowił że kupujemy drewniane więc czekamy jeszcze aż będzie całkiem pewnie siedział.. nie wiem właściwie czemu drewniane tak wymyślił że są lepsze i w sumie znajomi potwierdzili ale ten co ivi wkleiła wygląda super my byśmy jednak chcieli jakiś tańszy
na razie karmię go w leżaczku a sama siedzę obok na podłodze
na razie karmię go w leżaczku a sama siedzę obok na podłodze
lastpetunia
My dostaliśmy na chrzest takie krzesełko, nie jest jakies ekstra drogie i full wypasione ale nam zależało na zwykłym krzesełku gdzie dziecko będzie tylko jadło i takie wybraliśmy sobie a ciocia z wujkiem kupili Roksance.
KRZESEŁKO do karmienia SUPER GRATIS moskitiera!!! (2537449749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KRZESEŁKO do karmienia SUPER GRATIS moskitiera!!! (2537449749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ivi
uzależniona;) // I.2010
u nas tego typu fotelik się świetnie sprawdził, przede wszystkim dlatego że jak dziecko w nim siedzi to jakby jest do niego przypięte, wiec nie ucieknie Tymek do tej pory siada w nim jak np rysuje albo lepi z ciastoliny a ja coś w kuchni robię.
tylko tamten Tymkwy był "no name", wiec postanowiliśmy że tym razem kupujemy FP żeby wytrzymał szaleństwa dzieciaków...
tylko tamten Tymkwy był "no name", wiec postanowiliśmy że tym razem kupujemy FP żeby wytrzymał szaleństwa dzieciaków...
Ewstra
my mamy takie KRZESEŁKO CHICCO POLLY 2W1 6xKOL GRATISY URSYNÓW (2537333687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kila moich znjomych go posiada/posiadalo i wszyscy byli zadowoleni zajmuje w sumie malo miejsca jak jest zlozone.
Mini55
&&&&&
cytrusowa85
kasiulka
ja mam z chicco
moim zdaniem kazde dobre, na rynku taki wybor, olalalalal
a co roznicy miedzy plastikowo/metalowym a drewnianym to te pierwsze w wiekszosci mega "rozłozyste"
trzeba miec wiecej miejsca po prostu na takie,
te drewniane sa czasem rozkładane na wysoko i nisko czyli jak ktos mam mało miejsca i nie kupi oddzielnie krzesełka i stoliczka no do malowania to ma od razu w tym zestwie drewnianym.
bardzo polecane jest to, rosnie z dzieckiem i nawet wystarcza do szkoły
gdzie dziecko pisze przy biurku , utrzymuje prawidłowa postwe
GEUTHER SWING Krzesełko do karmienia kolor kolonia (2497209470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam z chicco
moim zdaniem kazde dobre, na rynku taki wybor, olalalalal
a co roznicy miedzy plastikowo/metalowym a drewnianym to te pierwsze w wiekszosci mega "rozłozyste"
trzeba miec wiecej miejsca po prostu na takie,
te drewniane sa czasem rozkładane na wysoko i nisko czyli jak ktos mam mało miejsca i nie kupi oddzielnie krzesełka i stoliczka no do malowania to ma od razu w tym zestwie drewnianym.
bardzo polecane jest to, rosnie z dzieckiem i nawet wystarcza do szkoły
gdzie dziecko pisze przy biurku , utrzymuje prawidłowa postwe
GEUTHER SWING Krzesełko do karmienia kolor kolonia (2497209470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Podziel się: