reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
vill - nie no wózek pierwsza klasa! ale taczka bylaby bardziej czadowa
co do pojemników na pieluszki - znajoma miała własnie TT albo tego angel coś tam.. nie pamiętam. Kupili dla swoich bliźniaczek bo stwierdzili że nie wyrobią bez tego no i niestety "prześmiardł" po czasie używania.
co do pojemników na pieluszki - znajoma miała własnie TT albo tego angel coś tam.. nie pamiętam. Kupili dla swoich bliźniaczek bo stwierdzili że nie wyrobią bez tego no i niestety "prześmiardł" po czasie używania.
nie wiem, czy widziałyście ale w Lidlu zaczyna się "tydzień maluszka" LIDL Polska - lidl.pl
Angel.
Zwierzoholik;)
Villandra ale bryczka :-) Co to za firma, podziel sie jakims info!
(P.S naprawde podziwiam mamy zakładajace uzywanie zwykłych pieluch mnie na sama mysl o moczeniu tego, praniu, suszeniu, prasowani.. kiedy to najgorszy wspominany koszamar naszych rodzicow..a za paczke pampkow byly gotowe sie posiekac )
(P.S naprawde podziwiam mamy zakładajace uzywanie zwykłych pieluch mnie na sama mysl o moczeniu tego, praniu, suszeniu, prasowani.. kiedy to najgorszy wspominany koszamar naszych rodzicow..a za paczke pampkow byly gotowe sie posiekac )
kamilaedi
Fanka BB :)
angel- ja mam tak samo z tymi pieluchami :-) ja prasowalam te co mam czyli cale 12 szt , to sobie myslalam co za masakraaaaa a co dopiero tak prac i prasowac je non stop toz to przerob tych pieluch ze niewiem
Angel.
Zwierzoholik;)
angel- ja mam tak samo z tymi pieluchami
:-) ja prasowalam te co mam czyli cale 12 szt , to sobie myslalam co za masakraaaaa a co dopiero tak prac i prasowac je non stop toz to przerob tych pieluch ze niewiem
Ja przy okazji prasowania wyprasowalam dwie narazie do szpitala i to samo myslalam
jopal
Fanka BB :)
Pieluchy zaczynają cuchnąć najbardziej jak dzieciaczek zaczyna jeść stałe pokarmy a kupki nie są jeszcze zbite tylko luźne wtedy to jedzie w chałupie na kilometr, ale my dajemy rade ze śmietnikiem z klapą (tylko jak jade do teściowej to pielucha natychmiast do śmietnika na zewnątrz ), nasz synuś ma nocniko wstręt wiec cały czas się męczymy z pieluchami. Co do pieluch wielorazowych to je się powinno wygotowywać ale nie prasować bo prasowane niestety tracą chłonność!!!
reklama
Podziel się: