reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
A ja dziś okupowałam Pepco Nakupowałam bluz polarowych, koszulek i kurteczek takich większych bo od 74 ale UWAGA! po 5zł za sztukę :-):-)
Poza tym odwiedziłam hurtownię i dokupiłam rożek skarpetki, śpioszki i koszulkę na 56 (w razie W do szpitala) czapeczki itp i znów zbankrutowałam Jak bede miała moc to wrzucę jutro fotki
Poza tym odwiedziłam hurtownię i dokupiłam rożek skarpetki, śpioszki i koszulkę na 56 (w razie W do szpitala) czapeczki itp i znów zbankrutowałam Jak bede miała moc to wrzucę jutro fotki
Perelandra
Fanka BB :)
inamorate to ja jutro do pepco polecę
ivi
uzależniona;) // I.2010
ja właśnie czekam na pierwszą pralkę .. kończy prać pierwszą porcję ciuszków. Jak je wypakowałam z komody to się załamałamduuuuuuużo mam tegooj będzie co prasować
kochane marcóweczki ubranka wyjściowe są słodkie itd - ale na pierwsze miesiące dużo ich nie trzeba;-)
po 10szt z "bielizny" - body, spiochy, pajacyki itd - powinno wystarczyć
kochane marcóweczki ubranka wyjściowe są słodkie itd - ale na pierwsze miesiące dużo ich nie trzeba;-)
po 10szt z "bielizny" - body, spiochy, pajacyki itd - powinno wystarczyć
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Perelandra właśnie dzisiaj zaczęły się tam przeceny Aaa jeszcze małej spodni po 5zł pokupowałam sztruksowych :-):-)
ivi ja pokupowałam już takie większe na 74-80, nie zmarnuje się a zawsze się mogą przydać, bo tych malutkich to już tak nie kupuję. U mnie mała będzie w pieluszce i kaftaniku w domu, bo gorąco
ivi ja pokupowałam już takie większe na 74-80, nie zmarnuje się a zawsze się mogą przydać, bo tych malutkich to już tak nie kupuję. U mnie mała będzie w pieluszce i kaftaniku w domu, bo gorąco
Ostatnia edycja:
reklama
Perelandra
Fanka BB :)
musze kupić coś jeszcze w r 56 bo mam tylko 3 sztuki chyba
Podziel się: