reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ivi -super zakupy:-)Ja mam spodnie z Branco kupiłam je koniec sierpnia nosiłam może parę razy i leżą a teraz przymierzyłam i są opięte.Nie jest tak źle mogłabym nosić ale nie przepadam za obcisłymi rzeczami.A firma świetna lepsza jakościowo od h&m.

reklama
no te jeansy Branco są super wygodne :) i w świetnym stanie, czyli będę wreszcie miała w czym chodzić do ludzi :-D
Bo mimo, że te materiałowe z allegro są "luźniejsze", to ile można chodzić w tym samym?:)

Tunia dokładnie , ja nieraz przeglądam allegro i nigdy mi się nie uda takich fajnych aukcji upolować :eek:
Trzeba mieć talent albo szczęście ....
Ty to chociaż na grzemarkach sobie cudności wynajdujesz :-)

mini no ja mam dokladnie tak jak Ty nic nie moge na allegro znalesc z jakis takich fajnych aukcji jak np.ivi :-)
I tak jak piszesz ciuszki mi tylko zostaja:-)

To mi się pierwszy raz udało z tą aukcją kończyła się nikt nie licytował to kupuje.Pomyślałam ze jak lipa będzie to trudno nie było opisane ile sztuk co i jak.A 3 miesiące szukam po allegro i szafce.Teraz mam roche rozmiaru 56 bo nie miałam wszystko co kupiłam było 62.A teraz nawet 68 w sumie 25 ciuszków plus skarpetki 2 pary.

Monika dobry strzał :-)
Tunia może jutro na ciuchy-puchy skoczysz to znowu jakieś zdjęcia będziemy oglądać :-)
A może ja się wybiore - we wtorki nowy towar jest w większości ciuszków

reklama
Do góry