reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja dzis lupilam na internecie kocyk, przescieradlo i przescieradla na przewijak, od kolezanki ma dostac laktator reczny kupila i tego samego dnia przestala karmic dziecko ,bo zapalenia dostala.

Monika świetny wózek oby się sprawdził

Co do zakupów to ja kurde już sama nie wiem, czy te wszystkie duperelki jak wanienka, prześcieradełka, podkłady, ręczniczki kupować teraz czy czekać i po NR dopiero? Kurde zgłupiałam

Monika świetny wózek oby się sprawdził

Co do zakupów to ja kurde już sama nie wiem, czy te wszystkie duperelki jak wanienka, prześcieradełka, podkłady, ręczniczki kupować teraz czy czekać i po NR dopiero? Kurde zgłupiałam

Ja takie rzeczy już kupiłam :tak: Zostało mi już tylko dokupienie pierdółek i brakujących ciuszków :-D

ja zamowilam wozek.
bede czekac okolo miesiaca.

Kupilam tez kilka pieluszek tetrowych do podkladania dzidzi jakby sie ulewalo i takie tam i jeszcze jeden otulaczek po kapieli

po swietach biore sie za laktatory i inne *******ki

reklama
hehe ubrania się aktualnie piorą, wiec wstawie tylko linka do aukcji :)
od jednej babki wzięłam:
śpiochy x 5 r.62 dla dziewczynki (1973659028) - Aukcje internetowe Allegro
spodnie ciążowe r .38 super wygodne (1973657350) - Aukcje internetowe Allegro
i od drugiej:spodnie ciążowe zestaw 3 pary z bluzeczką (1973877901) - Aukcje internetowe Allegro
do tego kupiłam sobie jeszcze parę bluzek;), o tych dokładnie:
Golf podkreślająca brzuszek, duży rozm. L/XL (1984390078) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzka kimono podkreślająca brzuszek - hurt (2006576281) - Aukcje internetowe Allegro
Symetryczna tunika kimono - ciążowa!!! (1994494844) - Aukcje internetowe Allegro
Z tych bluzek najbardziej zadowolona jestem z bluzki - kimona. Super leży i świetnie się układa. To "symetryczne kimono" trochę zbyt luźne jest, a golf niestety przysłala inny rozmiar i muszę odesłać na wymianę...

i jedno wam powiem - ogrodniczki to MEGA wygoda!! pierwszy raz w ciaży je nosilam dziś i przyznam że rewelacyjnie się w nich czuję. Nic nigdzie nie uciska, nic nie spada itd.. super!!

Do góry