reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Olenko wielkie dzieki za dobre rady ;D jak sobie cokolwiek jeszcze przypomnisz to daj znac :-*

reklama
właśnie Olu-pieluchy tetrowe-wydaje mi się że są wszędzie-tak jak mówisz na wszystko sa potrzebne!

musze wybróbować te z biedronki pieluchy, na razie jade na pampersach, ale tę zmam wrażenie że ciągle się je zmienia-średnio co 3 godziny

o tych pieluszkach z biedronki to nawet mojemu mężowi kolega w pracy mówił ( pomyśleć że moga rozmawiać o pieluszkach ;) )  to chyba faktycznie nie są złe  :) ale podobno są dwa rodzaje..jedne są do niczego a drugie te dobre...no ale ja jeszcze w tym zielona :)

Ja slyszalam ,ze te z biedronki sa super i tez mam na poczatek paczke takich kupiona.To sa pieluszki "DADA "

Ja mam na sam początek kupione Pampersy ale potem też przejdę na DADĘ, bo już od niejednej mamusi słyszałam, że są równie dobre a o połowę tańsze.

Tak jak na foteczkach w nosidełku z misiem czyli w kaftanik,spioszki i czapeczkę,przykrylam go pieluszką.Nie spocił sie a był niesamowity upał.

reklama
Do góry