reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A mnie dzis urzekła jedna zabawka - normalnie tak spojrzała na mnie z półki, że nie mogłam jej samej w sklepie zostawić :)))

A moja mama dla wnuka zakupiła butelke... no oczywiscie z Puchatkiem (ja juz nie kupuje z Kubusiem, zeby mi synus misia nie znienawidził, ale nie chciałam "babci" przykrosci robic :))))

Elpis,ta żyrafka zarąbista :) te oczy...rozumiem ,że nie mogłaś się oprzeć :laugh:
buteleczka kubusiowa dla Kubusia też fajna :)

Oluale śliczne te ciuszki dla małego!!!tez szukam dla Briana jak najbardziej kolorowych rzeczy...wlasnie pomarancze..zielenie....etc..:)ale nasi mali mezczyzni beda przystojni!!!!:)..Gratuluje zakupow...:)rewelacja!!!!!!!
:)Elipshehe..jaka slodka ta żyrawka:)ja ledwo sie opanowuje przechodzac kolo zabawkowych..wszystko patrzy na mnie..i woła...weź mnie!!!weź mnie..!!!:)hehe,wiec doskonale Cie rozumiem:) .A buteleczka jest naprawde ladniutka:)napewno synus doceni prezent od babci i bedzie zachwycony!!!:)

OlaPiotrowska pisze:
Kachna,a ty przesadziłaś z zakupami? Jak to jest w praktyce ;) ?
W praktyce to jest tak, że pranko jest codziennie, bo to się dzieć zaślini, to cosik przecieknie, ta ja nad nim coś jem i się upaprze do tego kocyki itp, więc i tak na drugi dzień już suche. Za dużo tych najmniejsdzych nie tzeba, ale jak się coś takiego super dziecku założy to z radości się wymięka i nic tylko na spacerek i się chwalić (a wiedzieć trzeba, że do takiego malucha to się wszyscy uśmiechają na ulicy :) ) Jaś się urodził 55 cm i te ciuszki na 56 to były dobre tak chyba z miesiąc, ale lepiej włożyć większe niż przyciasne. Ja straaaasznie panikowałam przed porodem, że NIC NIE MAM dla dziecka, ale szybko się okazało, że wcale nie trzeba tega tak dużo a uwierzcie, że po miesiącu wychodzenia tylko na spacerki zamarzy Wam się zostawić maleństwo na kilka godzin babci i ruszyć na zakupy, do fryzjera, solarkę. A jak się powie, że po ciuszki dla małego, to kto nie zostanie?? :) Dobra nie zanudzam.
Pozdrawiam

reklama
Do góry