reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ja dzis wsadzilam mala w chuste._Ale jakos tak dziwnie mala w niej mi sie uklada. Mam taka kolkowa jak _Anaklim pokazala. Mala ma tak dziwnie kregoslup wygiety w luk.Musze cos poczytac.Nie wiem czy ona ma lezec tak brzuszkiem do mnie czy boczkiem.

Sanya fajnie omotana jestes. Teraz troche mysle ze bylo kupic wiazanke.

Sanya - piękny leżaczek, a córcia słodka księżniczka :tak: A jak Ty to robisz, że Twoje dziecię takie porozbierane?? Moja ubrana we wszystko co się da, bo jej wiecznie zimno!! (ma zimne nóżki)

kkasiulka - ja nie patrze za bardzo na npgi i ręce - czy są zimne, tylko sprawdzam szyje, jeśli jest ciepła, to znaczy że dziecku nie jest za zimno, natomiast jeśli jest spocona, plecki także to za gorąco. Nie wiem czy dobrze to robie, ale gdziesz czytałam że tak powinno się sprawdzać.
Sanya śliczny leżaczek i tak jak pisze kkasilka wkładeczka w nim jeszcze ładniejsza

reklama
Do góry