reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

temat prezentów moze juz nieaktualny, ale musze wam opowiedziec o zabawce jaka Maja dostala na urodziny bo jest rewelacyjna. Taki domek firmy chicco do ktorego sie wklada rozne ksztalty klockow i w dodatku ma specjalne kluczyki ktorymi sie otwiera drzwi. codziennie sie tym bawi. od wrzesnia minelo juz sporo czasu, a ona dalej lubi otwierac, wkladac wyciagac ... swietna zabawka tzw strzal w 10 :)
znalazlam linka na allegro
CHICCO 64273 EDUKACYJNY DOMEK FARMA +GRATIS (886536425) - Aukcje internetowe Allegro

Fajne to u mnie problem z sorterami jest tylko jeden , potem wyławiam te klocki spod mebli i zawsze jakiegoś brakuje , co w moim obecnym stanie jest dość trudnym zadaniem:-D

kasia - u nas też klucze i co gorsza mam dośc nosko klamki a młody wysoki i sam już otwiera drzwi :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej :) a ja tak z innej beczki, nie macie jakiś ubranek do sprzedania dla dziewczynki?? Dla mojej córeczki?? Potrzebuję jakieś wyjściowe ciuszki typu dresiki, czy sweterki itp :) albo fajne welurowe pajacyki :)

Hej :) a ja tak z innej beczki, nie macie jakiś ubranek do sprzedania dla dziewczynki?? Dla mojej córeczki?? Potrzebuję jakieś wyjściowe ciuszki typu dresiki, czy sweterki itp :) albo fajne welurowe pajacyki :)

he he ten sam dylemat miałam co TY :-D:-D Szkoda że nie mamy odwrotnie że Ty nie masz np. córci a czekasz na synka by się wymiane zrobiło hi hi ..
No ale mnie poratowały kolezanki pożyczając kilka dziewczyńskich ubranek a reszte bedzie nosić po Szymku;-) Może wystaw część na allegro ciuszków i za sprzedane rzeczy kup coś córci .
Ew jakies portale gdzie mozna sie wymieniac ubrankami .

aniam141 czekacie na córeczkę :) Gratulacje :)

Już z ubrankami pokonbinowałam :tak::-) Troszkę na allegro troszkę od znajomych na początek starczy :)

Imię wybraliście?

Tak będzie Ola a u was .
Tak wogóle to niezła jazda bedziemy miały dwoje dzieci praktycznie w tym samym wieku .. No niezła jazda :-D:-D

Witam jak mialy byscie dziewczyny chec polecam wam sklep TERRANOWA ul. Dworkowa 4 Warszawa bardzo fajne wyprzedaze sa sweterki 7,99 koszulki z dlugim rekawem 3,99 spodnie 9,99 polecam dzis bylam i bylam w szoku
Pozdrawiam jak cos bede wiecej wiedziec to wam napisze
024013950.png

Tak będzie Ola a u was .
Tak wogóle to niezła jazda bedziemy miały dwoje dzieci praktycznie w tym samym wieku .. No niezła jazda :-D:-D

U nas będzie Natalia, mam nadzieję, że tak zostanie i nie wyrośnie jej siusiak :-p A co do różnicy wieku rzeczywiście będzie bardzo podobnie, będziemy miały jakieś porównanie :D Mój Dawid to straszny zazdrośnik, ale damy radę :tak:

reklama
U nas będzie Natalia, mam nadzieję, że tak zostanie i nie wyrośnie jej siusiak :-p A co do różnicy wieku rzeczywiście będzie bardzo podobnie, będziemy miały jakieś porównanie :D Mój Dawid to straszny zazdrośnik, ale damy radę :tak:

Szymek zwykle nie jest zazdrowsny za bardzo o dzieci kolezanek które biore na ręce ale to dzieciaczki które zna od urodzenia :tak: Jak będzie w domu nie wiem się okaze . Na szczęscie na dole jest babcia , którą mały uwielbia więc jest pomoc;-)

Do góry