reklama
Teraz ja dopiero doczytałam i Karina dzięki za odpowiedź, bardzo mi sie przydała.
Ewa super ten fotelik
Kurcze trzseba się na coś zdecydować bo juz mnie głowa boli od tego, ze az skierowałam swe poszukiwania na inne tory (firanki), oto efekt moich poszukiwań
Firana***GRACJA*** Firany, firanki. SUPER CENA!!! (547492111) - Aukcje internetowe Allegro
Ewa super ten fotelik
Kurcze trzseba się na coś zdecydować bo juz mnie głowa boli od tego, ze az skierowałam swe poszukiwania na inne tory (firanki), oto efekt moich poszukiwań
Firana***GRACJA*** Firany, firanki. SUPER CENA!!! (547492111) - Aukcje internetowe Allegro
Z fotelikiem drrugim trzeba koniecznie poczekac dopuki dzieciatka beda stabilnie siedziec i bardzo dobrze trzymac glowke. To dla ich bezpieczenstwa. Moja mlodsza jeczala od zawsze w foteliku i nie byla to kwestia niewygody, nawet w drugim foteliku jeczala mimo ze sidziala przodem. Tak bywa. Chciala zebym ja ciagle rozbawiala. Dopiero od 2 miesiecy jak wyglada przez okno to sie uspokoila, a wczesniej musielismy niestety w dvd sie zaopatrzyc.
jezeli smyki wyrastaja z tych bujakow, sa foteliki 0 +1 ktore mozna montowac i przodem i tylem, A dla mniejszych dzieci maja wkladke ktora "zmiejsza fotelik", no i bardzo polecam aby taki fotelik sie rzkladal do pozycji pollezacej.
jezeli smyki wyrastaja z tych bujakow, sa foteliki 0 +1 ktore mozna montowac i przodem i tylem, A dla mniejszych dzieci maja wkladke ktora "zmiejsza fotelik", no i bardzo polecam aby taki fotelik sie rzkladal do pozycji pollezacej.
Aniam ta bumka wyglada jak kiddy. Kiddy mega bezpieczny jest tyle ze waskawy i dzieci nie lubia tej poduchy z przodu. Ciekawe jak bumka na zywca, nigdy nie widzialam
Celka ja na etapie zaslon jestem
Kicia ładny jest są tez inne kolorki - szaro- granatowy ( czyli typowa kolorystyka tej marki ), szaro beżowy i w kolorkach mini .. ale ten Kubicowy chyba najfajniejszy A to z przodu można zdjąć i mam jakiś system wentylacji żeby się plecki nie pociły ..
oooooooo to wazne!!!!!!!!!! zwlaszcza ze ty aniam sporo jezdzisz;-)mam jakiś system wentylacji żeby się plecki nie pociły ..
no i przy starszych sprawdza sie co by pokrowiec byl latwo zdejmowalny, ja juz nie pamietam ile razy go pralam
reklama
aniam fajny fotelik...a on jest zapinany pasami samochodowymi? tak jak w tych ostatnich 15-36?
Kinga - no własnie samochodowymi ale ma to coś z przodu . Czytałam opinie i jest bezpieczny. Choć dziwne rozwiązanie
oooooooo to wazne!!!!!!!!!! zwlaszcza ze ty aniam sporo jezdzisz;-)
no i przy starszych sprawdza sie co by pokrowiec byl latwo zdejmowalny, ja juz nie pamietam ile razy go pralam
łatwo się ściąga , tym bardziej w takim kolorku to się wręcz musi łatwo ściągać
Podziel się: