reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ale jak macie fotelik tyłem do kierunku jazdy i pochylany (eddie bauer?) to w sumie można już.

No właśnie ten nasz ma taką funkcję, ale ja na razie nie będę zmieniać, bo niestety na stelaż go nie włożę i nie powiozę dziecka:(( Kupiliśmy fotelik już bo likwidowali u nas sklep z artykułami dziecięcymi i wszystko było 50% taniej. Pojechaliśmy po fotelik do karmienia, ale zastaliśmy w sumie prawie golutkie półki, a fotelik się uchował. Chyba dlatego, że mało kolorowy (irlandczycy niestety kochają wszystko co kolorowe i świecące), no i jak na wyprzedaż to tak umiarkowanie tani (druga cecha irlandczyków - kupują wszystko jak leci, nie ma znaczenia czy się przyda, czy nie, byle było tanie!)
No i w sumie zapłaciłam dokładnie tyle co zapłaciłabym za eddie bauer, ale bez przesyłki! Czyli jeszcze taniej.
Na razie fotelik stoi i czeka, aż Sashka zacznie siedzieć.
Nogi mu oczywiście wystają, a jak!

Karina, Anaklim - właśnie miałam wczoraj spytac o te ogóry ale kurcze myślę sobie że Anaklim powie że ja głupia baba u nas w sklepie pełno a ja o ogóry pytam:-D:-D

Obok ogórów cebulki a reszta tałatajstawa to zabezpieczenia na szafki, rogi, okna, łyżeczki - kupiliśmy co nam było potrzebne na tej wyprzedaży:)

reklama
różowy :-):-)mója Julia też wszystko różowe :-) masakra ihihihih jak coś kupujemy nawet majteczki to oczywiście różowe :-D:-D:-D może jej to minie :-):-)

Do góry