reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Dziewczyny, ja to mam tyle ciuszków, że spokojnie trójkę dzieci dałabym radę ubrać! Sama kupiłam trochę, bez przesady, ale siostra mojego Marcina, teściowa i jej siostra po prostu oszalały!! Tylko najgorzsze jest to, że kupowały ciuszki na rozmiar 56 i cześci rzeczy już nie założe...:no: Ostatnio teściowa przyniosła piżamkę, taką malusią...A Majeczka urodziła się mając 55cm i rośnie bardzo szybko! Od razu tę piżamkę odłożyłam, nawet nie będe metek odcinać, ani prać...

Majeczka - fajowe trzewiki :-D

Aaa...co do poduszki....Też mi nie idzie karmienie na niej...:sorry2: Wcale:dry:

Dziwne napisałam posta i gdzieś go wcięło...

Ewa- Ja tam dostałam tą poduszkę od Y. sam kupił i pierwsze udane karmienie po wyjściu ze szpitala było z tą poduchą. Jak dla mnie bomba. Układam malutką na niej i idzie gładko, bez tego jest za nisko i nie sięga do piersi.
Plus kręgosłup trochę odpocznie. Jeśli o mnie chodzi to się sprawdziła.

Kkasiulka- Ja też już część rzeczy na 56 musiałam odłożyć, natomiast znajomi pasjami kupują mi rzeczy na 80 i więcej... nie wiem czy nie wynajmę jakiegoś magazynu, bo już nie mam gdzie tego trzymać... a młoda pewnie i tak tego nie ubierze bo się z porami roku rozminie:-p

Sanya - :-D:-D z magazynem to racja!! Mnie też by się przydał :-) Najwięcej rzeczy dostałam w rozmiarze 62 - czy ja mam ją 3 razy dziennie przebierać?? :confused: Tylko moja siostra wpadła na to, że kupić trochę większe, a młodszej po prostu powiedziałam co ma kupić ;-)

Majeczka - ale fajny komplecik :tak: Podoba mnie się :cool2:

he he , no ja też tego mam sporo , ale zaraz co za małe to jedzie do kuzynki , bo jak już wam pisałam ta co mi dała ciuszki w ciąży jest .. fajnie sie zbiegło , oddała wszystko i zaraz wróci do niej z dokładką moich oczywiście .. fajna taka wymiana.
A dzis byłam z mamą w ciuszkach na chwilkę bo chciała sobie coś nabyć no i oczywiście mały dostał dwie sztuki body i bluzeczke z długim rękawem a miałam nic już nie kupować

reklama
Do góry