reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Dziewczyny, ja to mam tyle ciuszków, że spokojnie trójkę dzieci dałabym radę ubrać! Sama kupiłam trochę, bez przesady, ale siostra mojego Marcina, teściowa i jej siostra po prostu oszalały!! Tylko najgorzsze jest to, że kupowały ciuszki na rozmiar 56 i cześci rzeczy już nie założe...:no: Ostatnio teściowa przyniosła piżamkę, taką malusią...A Majeczka urodziła się mając 55cm i rośnie bardzo szybko! Od razu tę piżamkę odłożyłam, nawet nie będe metek odcinać, ani prać...

Majeczka - fajowe trzewiki :-D

Aaa...co do poduszki....Też mi nie idzie karmienie na niej...:sorry2: Wcale:dry:

Dziwne napisałam posta i gdzieś go wcięło...

Ewa- Ja tam dostałam tą poduszkę od Y. sam kupił i pierwsze udane karmienie po wyjściu ze szpitala było z tą poduchą. Jak dla mnie bomba. Układam malutką na niej i idzie gładko, bez tego jest za nisko i nie sięga do piersi.
Plus kręgosłup trochę odpocznie. Jeśli o mnie chodzi to się sprawdziła.

Kkasiulka- Ja też już część rzeczy na 56 musiałam odłożyć, natomiast znajomi pasjami kupują mi rzeczy na 80 i więcej... nie wiem czy nie wynajmę jakiegoś magazynu, bo już nie mam gdzie tego trzymać... a młoda pewnie i tak tego nie ubierze bo się z porami roku rozminie:-p

Sanya - :-D:-D z magazynem to racja!! Mnie też by się przydał :-) Najwięcej rzeczy dostałam w rozmiarze 62 - czy ja mam ją 3 razy dziennie przebierać?? :confused: Tylko moja siostra wpadła na to, że kupić trochę większe, a młodszej po prostu powiedziałam co ma kupić ;-)

Majeczka - ale fajny komplecik :tak: Podoba mnie się :cool2:

he he , no ja też tego mam sporo , ale zaraz co za małe to jedzie do kuzynki , bo jak już wam pisałam ta co mi dała ciuszki w ciąży jest .. fajnie sie zbiegło , oddała wszystko i zaraz wróci do niej z dokładką moich oczywiście .. fajna taka wymiana.
A dzis byłam z mamą w ciuszkach na chwilkę bo chciała sobie coś nabyć no i oczywiście mały dostał dwie sztuki body i bluzeczke z długim rękawem a miałam nic już nie kupować

reklama
Do góry