kasiunia123
Fanka BB :)
Dwa pierwsze wózki to również moje typy. A najbardziej jak na razie odpowiada mi pierwszy, ale przez 5-6 miesięcy może się coś zmienić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nam ta gondola starczyła do marca, czyli na pięc miesiecy... później robiła sie troche przy mała, ale i tak miki mi sie buntował i chciał oglądac świat z innej perspektywy...
jak sie do niej dokopię to Ci mogę zmierzyc ile ma w środku cm...
RENIFER_24 masz racje z tymi rozmiarami ciuszków, ja mam tylko dwie pary śpioszków i dwie pary bodów w rozmiarze 56, a resztę ciuszków które posiadam mam na 68 nawet i wzwyż, tj przykładowo koszulki / kaftaniki nie są wcale takie duże, a że mój mąż ma 190cm wzrostu wielki rozmiar buta :-) i jak dzidzia wda się w tatusia, a nie w mamusie to będzie wielkoludek mały dlatego o ciuszkach w rozmiarze 56 nawet nie myśle, a jak kruszynka w ostatnich m-cach ciązy okarze się właśnie kruszynką to ileż jest to wyskoczyć i wybrać pare mniejszych rzeczy.
A co do wózka to podoba mi się właśnie ten XLANDER: X-LANDER X3 + GONDOLA X-PRAM + X-BAG GRATIS! w24h (553454315) - Aukcje internetowe Allegro
ale czy ta godnolka nie jest za skąpa dla dzidzi która ma przyjść na świat z końcem września...??? Sorry za wyrazenie ale mimo że bardzo mi się ten wózek podoba to wydaje mi się, że ta gondolka to wy***dóweczka i może być dzidzi za ciasno w beciku i w kombinezonie... POMÓŻCIE!!! Bo zwykłego wózka nie chcę, ale chyba taki mi zostanie.
zofcia wiesz co patrzyłam na allegro na implast`a i jest dość podobny do tego x-landera, ale nie zastanawiałaś się czy jak na dzidzie urodzone na jesien to gondola nie będzie za ciasna dla szkraba w wieku 3-4 m-cy?????? Jak trzeba będzie włożyć tam śpiworek i maleńswto ubrane ciepło. To mnie właśnie trapi bo na x-landera byłabym zdecydowana od ręki!!!!!!!!!! A tu rozpacz bo chyba bedzie trzeba kupic standardowy aby dzidzi było ciepło i wygodnie.
W sumie nie widziałam tych wózków na żywo, ale porównując zdjęcia na ALLEGRO ewidentnie gondola mała...
Karolinusia i jak na żywo też ta godnolka taka mała się wydaje, bo mój mąż jest z tych wysokich ludzi i dzidzia na 100% odziedziczy po nim swoje długości i boje się że po 3 m-cach gondolka bedzie mała......
ninonka znalazlam wlasnie jakies opiniie ze ten implas ma duza gondole to mnie w nim wlasnie kusi, ale nie widzilam go jeszcze na zywo, a x landera widzialm i moja koelzanka co rodzi na dniach tez kupial x landera czarno pomaranczowego.
trzeba konkretnie w sklepach popatrzec, i porownac
moja kuzynka kupia tego nikado ale nie wiem jeszcze jak jej sie on widzi w praktyce