reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
Ja jestem bardzo:-) Przyznam ze raz mnie wkurzyl, bo przednie kolo cos blokowalo, ale M przykrecil i jest bajeczka:tak:;-)

henrietta a dlaczego pytasz?Czyzbys buyla niezadowolona ze swojego??:-(

Ja jestem zadowolona, ale jeśli będe miała drugie dziecko zrobię inaczej hehehe Kupię głęboki wózek z dużą gondolą typu Marita ( z podnosonym dnem do siedzenia) . Spacerówkę kupię później, jakąs super lekką. Teraz mam wielofunkcyjny i gondola oki, łatwo się składa- zwłaszcza, że koła trzymamy w bagażniku w aucie, ale jest mała jescze 2 miesiące i koniec;-)Wózek nie jest ciężki waży ok 13 kg, ale sam stelaż sporo waży, więc spacerówka lekka nie będzie. Ja wrócę do pracy, auto będe na pewno zabierać- więc skończy się garażowanie wózka;-)dlatego już szukam mega lekkiej fajnej spacerówki, żeby Babcia dała radę wychodząc na spacerki z Gabunią. :-):-):-)

ja tez jestem zadowolona - mam jedo fyn4ds...tylko maly w gondoli nogi ma juz na styk...tak rosnie...
a jak inne zakupy?
ja teraz wiem ze wielu rzeczy bym nie kupila...wiele rzeczy kupilabym inne...

właśnie jestem bardzo zadowolona- mam bebetto vulcano i polecam wszystkim , jedzi sie rewelacyjnie. Jedno co zrobiłam nie tak to kupiłam za małe rzeczy - Kubuś urodził sie długi i wiekszość poszła od razu do spakowania

Ostatnia edycja:
reklama
my mamy bexe i jest świetna :-)

kupiłam wczoraj choinkę i bombki i lampki.. jeszcze tylko jakies kolorowe drewniane ozdoby, kryształowe aniołki i jakiś fajny łańuch i w koncu będziemy mieć naszą pierwszą wspólną choinkę:laugh2:

Do góry