reklama
Hej zastanawiam się nad zakupem
BRIGHT STARTS - AKTYWNE CENTRUM ZABAW (1622525593) - Aukcje internetowe Allegro
tutaj jest sporo filmików na ten temat
YouTube - ‪Dylan - Bright Starts Activity Station‬‏
Nie wiem jak długo może mojemu brzdącowi służyc.... on z tych leniwych jest.... pełzać nie lubi od początku leżenie na brzuchu go wkurzało...za to hopsać na nóżkach jak najbardziej...przecież nie może się stale bawić leżąc na plecach albo siedząc.....
Zastanawiałam się także nad skoczkiem ale jakoś ten stoliczek wydał mi się bardziej długofalowym zakupem.....
BRIGHT STARTS - AKTYWNE CENTRUM ZABAW (1622525593) - Aukcje internetowe Allegro
tutaj jest sporo filmików na ten temat
YouTube - ‪Dylan - Bright Starts Activity Station‬‏
Nie wiem jak długo może mojemu brzdącowi służyc.... on z tych leniwych jest.... pełzać nie lubi od początku leżenie na brzuchu go wkurzało...za to hopsać na nóżkach jak najbardziej...przecież nie może się stale bawić leżąc na plecach albo siedząc.....
Zastanawiałam się także nad skoczkiem ale jakoś ten stoliczek wydał mi się bardziej długofalowym zakupem.....
margerrita
Fanka BB :)
wg mnie za przesadzone, moze pojdzie do jakiegos sklepu i wyproboj czy sie wogole wam spodoba, bo troche kosztuje a jak bywa czesto z drogimi zabawkami ze sie nimi dzieciaki nie bawia
nice-girl
Aniulek - jak dla mnie to bomba, zwłaszcza po obejrzeniu filmiku. My naszemu leniszkowi kupiliśmy skoczek właśnie, ale on jest do określonej masy więc na długo nie starczy. No ale nie żałujemy bo mały tak w nim szaleje że szok JEgo ulubiona zabawka, no i nawet jak teraz jesteśmy u dziadków i nie ma skoczka to jak tylko nózkami stanie to się wybija i chce skakać i się cieszy przy tym Mnie się te centrum zabaw bardzo podoba, tylko że już mamy tego skoczka i już brak miejsca na kolejne objętościowe zabawki
czarodziejkaM
Nice-girl te nowe pieluszki Dada prawie się nie różnią od pampers Active.Też mają takie gumeczki po bokach,przy zapięciach.Mają inne obrazki i troche inny środek,ale równie miękki.
Aniulek zabawka super,ale to nie moja "liga" jeśli chodzi o cenę.Ale naprawdę fajnazresztą widać że dziecko na filmiku zadowolone
Aniulek zabawka super,ale to nie moja "liga" jeśli chodzi o cenę.Ale naprawdę fajnazresztą widać że dziecko na filmiku zadowolone
emiliab
Dziewczyny - czy któraś stosowała te nowe pieluszki Dada, te z pozytywną opinią IMiD? Jutro jest ta promocja w biedronce i się zastanawiam czy warto kupić. Cenowo bardzo atrakcyjnie to wychodzi, tylko czy warto? Te stare biedronkowe kiedyś próbowałam, ale były strasznie sztywne i niezbyt przypadły mi do gustu(zdecydowanie lepsze były dla mnie te Rossmanna), ale podobno te nowe fajniejsze są. Będę wdzięczna za opinie.
Ja stosuję od jakichś dwóch miesięcy i dla mnie są super! Nie chcę innych(chyba,że dostanę w prezencie;-)).
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
emiś ja cały czas je stosuje od jakichś 5 miesięcy i jestem bardzo zadowolona ;-)
Dady stosuję na zmianę z Pampersem. W zasadzie wszystko zależy od tego w jakim sklepie robię zakupy- jak w biedronce to kupuję Dady, gdzie indziej- Pampersa. Naprawdę są super. Stare nie były złe, ale nowe są porównywalne z pampersami.
reklama
A więcej zapłaciłaś? Ja kupiłam wczoraj bo już były u nas w promocji i zapłaciłam 39,99 złkurcze, nie doczytałam wcześniej i jak na złość dzisiaj kupiłam... na razie założyłam pierwszą to jak dla mnie takie zbliżone do pampers
Jak dla mnie to są o.k. Bardzo zbliżone do pampers tylko troszkę mniej chłonne tzn. po nocy w nich pupcia mokra a w pampersie nie ale i tak będę używała.
Podziel się: