reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
hehe, no co Ty, żartowałam sobie ;-)

zastanawiam się nad jakimś prezentem od zajączka ;-) i nie wiem co wybrać

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, z pieniędzy ze chrztu chcę kupić dobry fotelik samochodowy, taki od 9 do 36 kg. Bardzo proszę, polećcie jakiś. I jeszcze mam pytanie o isofix: jak w samochodzie nie mam firmowo montowanej bazy isofix, to można jakoś to zrobić, żeby była? Mam stare mitsubishi carisma i w nim tylne siedzisko się podnosi.

Dziewczynki, z pieniędzy ze chrztu chcę kupić dobry fotelik samochodowy, taki od 9 do 36 kg. Bardzo proszę, polećcie jakiś. I jeszcze mam pytanie o isofix: jak w samochodzie nie mam firmowo montowanej bazy isofix, to można jakoś to zrobić, żeby była? Mam stare mitsubishi carisma i w nim tylne siedzisko się podnosi.
Musisz sprawdzic czy w ogole w Twoim samochodzie można zamontowac tę bazę, spis modeli i roczników musi byc na stronie producenta. Wydaje mi się natomiast, że baza do większego fotelika to zbędny wydatek, bo jego i tak montujesz już na stałe praktycznie. Też chcialam, ale w starej Astrze baza nie współgra, a teraz to bez sensu.

A jak to jest z tymi fotelikami zapinanymi na pasy bezpieczeństwa? czy to trzeba na okrągło zapinać tak, jak przy nosidełkach? Bo gdyby to było na stałe zapięte, to bym jeszcze przeżyła.

reklama
Do góry