reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
A ja czekam na naszą mate,dziadek kupił w prezencie i wysłał nam kurierem.Czekamy i jestem ciekawa jaka jest,bo nie wiem nawet jaki kolor,ani jakiej firmy.NIe pytałam bo to teść,a nie mój tata więc już poczekam.

Kupiłam ostatnio też akwarium z FP z melodyjkami,na pilota.Znalazłam na allegro za pół ceny.Zawiesza się na łóżeczku ale u nas jest,że tak powiem - mobilne.Jak biorę malego na brzuszek to mu trzymam to akwarium,żeby go zachęcić do podnoszenia główki i jak leży na pleckach,kładę mu z prawej strony,zeby odwracał główkę.Polubił za bardzo odwracanie się w lewo,a tak nie ma wyjscia jak go interesuje - to musi się odwrócić :-)

Filmik z You tuba,to nie mój Krzyś :-)

YouTube - Baby Matt & pets enjoy the aquarium toy

W ostatnich dniach szalałam na Allegro (mój ulubiony market dziecięcy) z wyprawką dla Artka. To co mam w domu to max 62, a chłopak już wyrasta.
Zdobyłam trochę nowych doświadczeń, to się podzielę:
1. Zawsze oglądaj dokladnie zdjęcie towaru, który kupujesz, nawet jak jest od znanego sprzedawcy i znanej marki, a znajoma ma takie coś sprawdzone- ja kupiłam babskie body z marszczonymi rękawkami i kokardką... no comments.
2. Polecam serdecznie bieliznę (śpiochy, kaftaniki, półśpiochy, itd.) firmy Ewa Klucze- rewelacyjna jakośc i bardzo przyzwoity design ;-) Sprawdzone po praniu, dobre wykonanie, nie rozłazi się, nie traci koloru, itd.
3. Jak któraś ma ochotę to zachęcam do kupienia bodziaków firmy TU- ja jej nie znałam, ale ciuszki, które dostałam są najlepszymi jakościowo z pośród wszystkich moich zakupów- BOSKIEEEE. Ja akurat kupiłam ten zestaw: TU BODY ROBOTY 7 SZT., ROZM. 6-9 MIES. 74 CM (1351647974) - Aukcje internetowe Allegro
rewelacyjne jakościowo są też: JOHN LEWIS BODY Z DŁUGIM RĘKAWKIEM 3SZT, 68C (1360034883) - Aukcje internetowe Allegro
4. Odradzam pajacyki Drewex'u- emalia na guzikach sprała się po 1 razie.
5. Odradzam sprzedawcę wiktor sklep- przesylka strasznie cuchnie, wg mnie fajami, facet twierdzi, że nie palą ;-) ... to wolę nie myślec co to za smród... odesłałam.

Tylko jutro w realu są pampersy po 39.95. Nie wiem jak duże opakowanie.
A tak poza tym to również w realu (do 24.12) są chusteczki pampers 6 opakowań za 24.95 oraz pieluchy pampers giga pack za 58.88

reklama
Do góry