reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

akurat z kosmetykami dla malucha to najlepiej, żeby jak najmniej pachniały :) Wiadomo, że te zapachy to chemia. Im mniej chemii tym lepiej.

reklama
no i nie wytrzymalam i poscieliłam łóżeczko:):): w sumie juz po malu koncze kacik dla malenstwa::) jeszcze mtylko ostatnie porzadki i moge siedziec i czekac na moich mężczyzn:):)

A ja ciągle się zastanawiam czy ubrać teraz tą pościel czy nie. Przytulnie na pewno zrobiłoby się wtedy, ale czy nie zakurzy się hm? A ponowne pranie i prasowanie mi się nie widzi.

antenka to pochwal się zdjęciem łóżeczka:)

Ja nie mam problemu z tym czy ubrać pościel czy nie... bo jej poprostu nie mam :p Będzie tylko ochraniacz i kołderka, ale ze względu na moje wymysły dojedzie dopiero około 24 września. Więc póki co i tak nie mam co zakładać, pozostaje tylko trzymać kciuki żeby małemu nie zachciało się wyjść wcześniej :p

kahaa, skąd ja to znam, co???:p ale ambitny plan na jutro to wybrać sie po rożek i kocyk dla młodej - i tu pytanie do loliszy:
KUPOWAĆ NORMALNY ROŻEK???????? cały czas myślę, że raczej będę dzidzię "becikować" w kocyk...a z drugiej strony niby na początku taki rożek to wygoda dla rodzica... dziewczyny, wy to cudo kupowałyście???

reklama
ja dostałam, ale gdybym nie dostała to na pewno bym kupiła rożek, bo ja się chyba będę bała dziecko na ręce brać ;)

Do góry