reklama
antenka86z
Aktywna w BB
no i nie wytrzymalam i poscieliłam łóżeczko: w sumie juz po malu koncze kacik dla malenstwa: jeszcze mtylko ostatnie porzadki i moge siedziec i czekac na moich mężczyzn
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
A ja ciągle się zastanawiam czy ubrać teraz tą pościel czy nie. Przytulnie na pewno zrobiłoby się wtedy, ale czy nie zakurzy się hm? A ponowne pranie i prasowanie mi się nie widzi.
antenka to pochwal się zdjęciem łóżeczka
antenka to pochwal się zdjęciem łóżeczka
Ja nie mam problemu z tym czy ubrać pościel czy nie... bo jej poprostu nie mam Będzie tylko ochraniacz i kołderka, ale ze względu na moje wymysły dojedzie dopiero około 24 września. Więc póki co i tak nie mam co zakładać, pozostaje tylko trzymać kciuki żeby małemu nie zachciało się wyjść wcześniej
kahaaa
Fanka BB :)
concita - nie martw sie ja nie mam ani poscieli, ani lozeczka, ani kolyski. jak urodze wczesniej to nie moj problem. m bedzie latal.
Ida Sierpniowa
kahaa, skąd ja to znam, co??? ale ambitny plan na jutro to wybrać sie po rożek i kocyk dla młodej - i tu pytanie do loliszy:
KUPOWAĆ NORMALNY ROŻEK???????? cały czas myślę, że raczej będę dzidzię "becikować" w kocyk...a z drugiej strony niby na początku taki rożek to wygoda dla rodzica... dziewczyny, wy to cudo kupowałyście???
KUPOWAĆ NORMALNY ROŻEK???????? cały czas myślę, że raczej będę dzidzię "becikować" w kocyk...a z drugiej strony niby na początku taki rożek to wygoda dla rodzica... dziewczyny, wy to cudo kupowałyście???
pszczylaszczka
ja kupilam, bo przez 1 miesiac to dziecko nie spi w kolderce, jest mu cieplo, a nie wiem czy w pazdzirniku bedzie cieplo w domu .
Ida Sierpniowa
no właśnie... chyba jednak kupię.....
reklama
Podziel się: