reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

to ja szybko napiszę, że do Tesco wjechały takie cudne grube misie kombinezony w kolorze ciemnoszarym za 89zł/sztuka. Taki miś jest super do nosidełka (my mamy piękny żółty śpiworek i musimy żonglować dzieckiem (z żółtego do innego) bo nie ma jak go zapiąć w nosidle :( Polecam!!!

reklama
Ale mnie dawno nie było w Waszym wątku - może niektóre mnie pamiętają, bo jestem niedoszłą czerwcówką.

Piszę w tym wątku, ponieważ robię różne ciekawe rzeczy na szydełku - np. buciki dla maluchów
DSC_7218.jpgDSC_7225.jpgZobacz załącznik 509941DSC_7238.jpg

może któraś z Was jest zainteresowana zakupem? Jeżeli macie jakieś pytania - piszcie ma PRV

Ale mnie dawno nie było w Waszym wątku - może niektóre mnie pamiętają, bo jestem niedoszłą czerwcówką.

Piszę w tym wątku, ponieważ robię różne ciekawe rzeczy na szydełku - np. buciki dla maluchów

może któraś z Was jest zainteresowana zakupem? Jeżeli macie jakieś pytania - piszcie ma PRV

A wiesz, że ostatnio o Tobie myślałam...... tzn tak myślałam,że kurcze była jeszcze taka co miała psy- to chyba Ty ??:))

reklama
Do góry