reklama
Moja poki co uwielbia spacery i zaraz spi, ale ponoc okolo 4, 5 miesiaca dzieci sie buntuja i chca widziec swiat
Widać ta ma wcześniej :/ A Wy już po chrzcie? W planach?
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Widać ta ma wcześniej :/ A Wy już po chrzcie? W planach?
My juz po chrzcinach, byly pod koniec sierpnia. Mala cudownie grzeczna w kosciele. Jak ksiadz smarowal olejem czolo, to sie smiala.
Wybacz ja okazyjnie wpadam...niech Anioły nad Nią czuwają :* Były foty? Gdzie? Pokazuj...pizMy juz po chrzcinach, byly pod koniec sierpnia. Mala cudownie grzeczna w kosciele. Jak ksiadz smarowal olejem czolo, to sie smiala.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Wybacz ja okazyjnie wpadam...niech Anioły nad Nią czuwają :* Były foty? Gdzie? Pokazuj...piz
Dziekuje. fotki jakies sa, ale nie mialam fotografa, tylko amatorskie i sa kiepskie. Mój aparat robi ladne, ale nie bylo chetnych do pstrykania i niestety pamiatki nie mamy. cos wstawie na fb.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
carla- zobacz jaka sliczna pandowa czapeczka
GYMBOREE PANDA ACADEMY czapeczka 6-12 mies. NOWA (2628763908) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GYMBOREE PANDA ACADEMY czapeczka 6-12 mies. NOWA (2628763908) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zapraszam! Kurteczka czapeczki, dresy. Wszystko w idealnym stanie!
reklama
Jejuuu a mi właśnie wpadły...jesienne nowości...tylko cena :/Dawno nie bylam w kappahl , ale musze zajrzec. Ostatnio kupilam czapeczke i maskotke . Kolekcja newbie moglaby sie szybciej rozrastac, bo jakos tak nic nie wpadalo mi nowego w oko
Podziel się: