reklama
Mikusia slipki są takie malutkie - ale jaki rozmiar?Nie moge ich teraz znaleźć
A my dzis zakupilśmy Mikusiowi łóżeczko i własnie na nim śpi - ciekawe jak będzie w nocy...
O takie: IKEA | Łóżka | Łóżka | KRITTER | Łóżko/ barierka - w kolorze sosny.
A my dzis zakupilśmy Mikusiowi łóżeczko i własnie na nim śpi - ciekawe jak będzie w nocy...
O takie: IKEA | Łóżka | Łóżka | KRITTER | Łóżko/ barierka - w kolorze sosny.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia znam te lozka..mi sie podobalo w zieleni...ale my juz maly dla mlodej lozko... :-)
Ja kupiłam jeszcze w tamtym roku parę par w pepco - na 104 i 110 i są fajne luźniejsze - takie polecam i raczej nie szukajcie mniejszych bo powinny być luźne żeby było wygodnie i łatwo zdejmować
natomiast niedawno kupiłam az 10 par takich bawełnianych rozm 110 w jakieś autka, piłki itp i po praniu (na 40 stopni) zrobiły się tak małe i w dodatku w różnym stopniu że części z nich się pozbyłam bo za ciasne na Lolka tzn z firmowymi nie ma takich problemów - trzeba brać na 3-4 lata i tyle...przynajmniej na taki tyłeczek jak Lola - niezbyt chudy więc na Wojciacha pewnie też
Kasiu - łóżko super!!! my jestesmy tez na etapie p[oszukiwan - ale na razie nastawilismy się na jakąś sofę raczej - ale jeszcze się okaże
natomiast niedawno kupiłam az 10 par takich bawełnianych rozm 110 w jakieś autka, piłki itp i po praniu (na 40 stopni) zrobiły się tak małe i w dodatku w różnym stopniu że części z nich się pozbyłam bo za ciasne na Lolka tzn z firmowymi nie ma takich problemów - trzeba brać na 3-4 lata i tyle...przynajmniej na taki tyłeczek jak Lola - niezbyt chudy więc na Wojciacha pewnie też
Kasiu - łóżko super!!! my jestesmy tez na etapie p[oszukiwan - ale na razie nastawilismy się na jakąś sofę raczej - ale jeszcze się okaże
Kasiu bardzo fajne to łóżko, dla Izy obawiam się że by ta barierka musiała być na całą szerokość łóżka, bo kręci się w nocy okropnie, też się już za czymś rozglądamy, bo narazie Iza śpi tak jak i Sandra ze mną w łóżku.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Brawo ,brawo Mikus... :-)
Co do majteczek to ja wlasnie spr.na naszych i mamy rozmiar S na 122cm tak troche dziwnie ale majtaski sa takie w sam raz...no moze jakas kupa w nie w tyle sie zmiesci;-)
Co do majteczek to ja wlasnie spr.na naszych i mamy rozmiar S na 122cm tak troche dziwnie ale majtaski sa takie w sam raz...no moze jakas kupa w nie w tyle sie zmiesci;-)
reklama
Dzięki za rady majtkowe.
Baśka, masz racje co do tej pupy. Kupię coś wg Twoich porad.
Kasiu, my też rozważaliśmy to łóżeczko. Ale póki co jest materac i raczej za 2-3 lata kupimy łóżko piętrowe, bo i tak chłopaki będą mieli wspólny pokój.
Baśka, masz racje co do tej pupy. Kupię coś wg Twoich porad.
Kasiu, my też rozważaliśmy to łóżeczko. Ale póki co jest materac i raczej za 2-3 lata kupimy łóżko piętrowe, bo i tak chłopaki będą mieli wspólny pokój.
Podziel się: