reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Hahahaha Rusia buty to nr 2 musiałam kupić kolejne do przedszkola:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wczoraj pokjechalam obejzec kanape ktora wyczailam w reklamie ktora podsylaja do domu ale za chiny nie znalazlam jej...mieli juz nowe katalogi w sklepie i nawet nie moglam wytlumaczyc o co mi biega bo sklep 4 puietra w tym prawie dwa asame kanapy...Wiec wropcilam do domu i przelecialam neta i jest...dzwonilismy do sklepow ale ciezko sie dodzwonnic!!!! W koncu stwierdzilam ze chce tylko nowa kanape bez stolu i krzesel... tak bedzie najlatwiej Jezuu Ile ja juz szukam tej jeb**nej kanapy!!!!!!
Dobrze, dobrze, że wybredna. Kanapa musi być ładna :-)
Ja naszywam łaty owalne. Próbowałam kiedyś takie gotowce w pasmanteriach, ale do kitu, szybko odpadały. Teraz mam chyba z 6 par spodnido połatania. Bo nawet jesli Wojtek z czegoś wyrósł, to bedą na Stasia.
Ja naszywam łaty owalne. Próbowałam kiedyś takie gotowce w pasmanteriach, ale do kitu, szybko odpadały. Teraz mam chyba z 6 par spodnido połatania. Bo nawet jesli Wojtek z czegoś wyrósł, to bedą na Stasia.
mojeszczescia
Fanka BB :)
ja w sumie mało mam przetartych , raczej te szkolne ma trochę jaśniejsze na kolanach ale to są materiałowe spodnie wiec jak się przetrą to trzeba nowe kupić a w domku jakoś nie zdąża mu się przecierać
patrycja24berlin
Trzymajcie kciuki bo jutro jedziemy do sklepu-akcja jest i mam zamiar wyhaczyc ta kanape 50% taniej :-)
reklama
patrycja24berlin
To tak zawsze jest-jedziesz po to,a wracasz z tamtym
My dzis inhalator musimy zakupic i nowy filtr do exspresu
My dzis inhalator musimy zakupic i nowy filtr do exspresu
Podziel się: