reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Oliwerek- ja też bedac w jednym tylko coprawda sklepie z odzieża ciazową- wyszłam ze strasznym grymasem i stwierdziłam, dokładnie to samo co TY..:/

reklama
dziewczyny, idzcie do H&M, ja tam kupilam super jeansy ciazowe, sa naprawde sliczne, takie troche wytarte i z fajnymi kieszonkami, a do tego dwie koszulki, jedna zwykla biala i druga zgilozielona z takim fajnym wiazaniem i guziczkami przy szyi.Wszystko jak normalne ciuchy, bo ja tez bylam w jednym ciazowym w Poznaniu jak latem bylam u rodzicow i.......koszmarki same, jakies dresy albo inne paskudztwa!

macie tez tak, ze wam ciezko w obcasach chodzic?bo mi troche nogi puchna :(
takie niskie obcasy jeszcze moga byc, ale wyzsze to tylko na troche, a ja strasznie lubie kozaki na wysokim obcasie!

Agatatje u mnie w mieście niestety nie ma takiego firmowego sklepu no i zostało mi się wybrać do Trójmiasta na zakupy bo u nas w Elblagu bieda z nędzą z ciuszkami ciążowymi. Dzisiaj szukałam rajstop ciążowych - nie sprowadzają bo się nie opłaca!!!! ;)

buuu, to niefajnie, bo wiem cos o rajstopach ciazowych, mi sie juz wszystkie wpijaja w brzuszek hehe
moge je podciagac pod biust, ale jakos glupio to wyglada hehehe :p ;)
moze wyprawa na zakupy bedzie owocna Olu :D

a Cicha miala fajny pomysl z tym dostosowywaniem zwyklych stanikow do potrzeb ciazowych!lub do karmienia.
ja mam jeden bardzo fajny, ktory sie odpina na szyi, jest ladny i wygodny wiec mysle czy takiego nie kupic pozniej do karmienia.....narazie nie kupuje bo nie wiem do jakiego rozmiaru dojde heh,narazie dosyc obficie wypelniam 75C......

Niedaleko mnie jest sklep ogromny - 4 hale - z ciuchami w Nadarzynie. Ponad 1000 butików z ciuchami i wyobraźcie sobie, że na tysiąc butików nie ma ani jednego z ciuchami ciążowymi- porażka. A w H&M byłam i oglądałam ciuszki dla maluszków ale ciążowych to ani jednej sztuki nie widziałam. Albo źle szukałam, albo w tym akurat nie było. Ech... głupie szmatki a tyle problemu..

Ja kupilam sobie u nas w Sosnowcu swietne dzinsy, a w Maksie dresy tez z takim dopasowaniem jak ciazowe, czyli rozszerzajaca sie bawelniana nie uciskajaca gumeczka i troczki u dolu. Brakuje mi jakiegos fajnego swetra rozpinanego do tych dzinsow i bluzki na swieta ;) Pogadam z mezem ;D

Ja się podpisuję pod tym co Ola co do Elbląga...a poza tym mój problem rośnie bo potrzebuje klasycznych w miarę eleganckich ale prostych ciuchów - ide do sklepu, mówie pani że potrzebuje czarne spodnie z materiału (zwykłe proste) a pani mi oferuje jakies dresy dżinsy bojówki mówiąc że jak założe dłuższą bluzkę to będzie elegancko!! Koszmar :) czułam się totalnie niezrozumiana....W końcu kupiłam sobie zwykłe ale dwa rozmiary większe i przerabiamy z mamą, chwilowo wystarczą a potem koniecznie na zakupy do Trójmiasta....

reklama
Ja poki co wciaż we wszystko sie mieszcze..Kupiłam sobie zwykłe jeans-owe spodnie-biodrówki i one na pewno dluugo ze mną bedą:)-bo maja fajny krój-pod brzuszkiem i kupiłam o rozmiar wieksze, ale nie spadają ::)
Też sprawiłam sobie ostatnio kilka golfów -dłuzszych..za bioderka-ale nie workowatych(takich nie znosze!)
a i super sprawa z bezrękawnikami-takimi golfami, czy tez bluzeczkami bez rekawków- Kupiłam dłuższe i zakładam na moje inne bluzeczki(nawet te letniejsze-które odsłaniały brzuszek(te bezrekawniki zakrywają go:)i przylegają do brzuszka-ciepluchno mu jest:)!
Mi teraz przydalaby się torebka:):)- nie żebym ze swojej starej wyrosła:):)-hihi..ale taka -no..np..na Mikołaja?:)..a tu nie bedzie problemu kupić:)-nie trzeba szukac specjalnej ciazowej:)_hihi

Do góry