reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
wow, ale fajny :D
kolorowy! szkoda, ze przez net trudno pewnie rozmiar dobrac, ale kurcze podoba mi sie bo perspektywa noszenia wylacznie bialych stanikow jakos mnie nie kreci :p

Kupiłam sobie przez neta ten biustonosz-czarny, jest fajny tylko rozmiary nie są dośc duże albo ja tak bardzo "urosłam" bo wzięłam 80D (normalnie nosiłam 75 C) i jest tak akurat...juz duzo więcej się w niego nie zmieści (no moze troszeczke się jeszcze rożciągnie ale mocno rozciągliwy nie jest)...ale poza tym jest fajny

Wiecie a ja jak tak patrze na te biustonosze to mysle, ze chyba nic a nic nie zmienie i pozostane przy ulubionych markach. W sumie to co oferuja biustonosze ciazowe to mozliwosc odpiecia ramiaczka z przodu (czy moze jest wnich cos jeszcze bo nigdy takiego w reku nie mialam) a w takim wyadku taka poprawke moge sobie latwo naniesc sama. Chyba, ze tylko tak mi sie wydaje. W kazdym badz razie przez okres ciazy nie zmierzam korzystac z ulubionych sklepow i marek jak dlugo sie da.
Nie wiem czy tez tak macie ale dla mnie nie wiem dlaczego bielizna ciazowa kojarzy sie z bielizna ortopedyczna. Te umocnienia no i kolory. Moze faktycznie jest wygodna ale nawet nie ciagnie mnie do jej probowania.

Drogie koleżanki firma Triumph proponuje tzw stanik rosnący - super sprawa, super materiał, gatunek warty polecenia..ja zamierzam wkrótce go zakupić bo mi nieco ostatnio urosło hihi

to widzę, ze tylko ja mieszcze sie wciaz w swoje dawne i one wszystkie sa z push up-em:):):)-na dodatek:)..
Piersi mam owszem inne- twarde, nabrzmiale i pelne(jak silikony-jak to się śmieje mój mąz:).., ale rozmiar wciaz 75B:/

Hej dziewczynki! Ja sobie kupiłam ten rosnący Triumpha o którym mówiła Ola.K wygodny nie powiem, ale niestety jest no najaseksualniejsza rzecz jaką posiadam. W dodatku jest biały. Czuję się jak moja własna babcia. Ech............ Dobrze że chociaż mężulek się zachwyca, bo bym chyba zwątpiła.

cicha pisze:
Wiecie a ja jak tak patrze na te biustonosze to mysle, ze chyba nic a nic nie zmienie i pozostane przy ulubionych markach. W sumie to co oferuja biustonosze ciazowe to mozliwosc odpiecia ramiaczka z przodu (czy moze jest  wnich cos jeszcze bo nigdy takiego w reku nie mialam) a w takim wyadku taka poprawke moge sobie latwo naniesc sama. Chyba, ze tylko tak mi sie wydaje. W kazdym badz razie przez okres ciazy nie zmierzam korzystac z ulubionych sklepow i marek jak dlugo sie da.
Nie wiem czy tez tak macie ale dla mnie nie wiem dlaczego bielizna ciazowa kojarzy sie z bielizna ortopedyczna. Te umocnienia no i kolory. Moze faktycznie jest wygodna ale nawet nie ciagnie mnie do jej probowania.
Różnica wynika z tego że najczesciej jako ciążowe oferowane są biustonosze nadające się także do karmienia - są one wtedy rozpinane z przodu ale różnią się od zwykłych rozpinanych tym, że maja taką klapkę, którą możesz odsłonić bez konieczności zdejmowania całego biustonosza - reszta trzyma się nadal...Ale najlepiej to zobaczyć :)

reklama
A ja już zwątpiłam. Byłam w sobotę w kilku sklepach z ciuszkami ciążowymi i powiem szczerze-to jak dla starych bab!!!!

Jak w następną sobotę nic nie dostanę ciekawego to będę latać nago ;D

Do góry