reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Cicha to tylko sie cieszyc...nawet jak sie kiedys zdazy to norma...ale u nas to juz przesada czasami byla...

Załączniki

• DXL805_74681_75000_&.jpg
    DXL805_74681_75000_&.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
reklama
Pati, Ty zawsze tak starannie ubierasz Noemi :-)

U nas tez nie ma strat jesli chodzi o mazy na scianach i meblach. Ale od początku zasada jest taka, że kredki i flamastry tylko na stole w kuchni. Na razie się udało.

Pati, Ty zawsze tak starannie ubierasz Noemi :-)

U nas tez nie ma strat jesli chodzi o mazy na scianach i meblach. Ale od początku zasada jest taka, że kredki i flamastry tylko na stole w kuchni. Na razie się udało.

Dziekuje Mamotku ;-)

Widzisz ja czasami popuszczalam mlodej i pozwalalam jej malowac np.w duzym pokoju na szklanym stole...ale ta mala franca nawet nie wiedziec kiedy schowala siue gdzies pocichutku i juz grafiti gotowe ;-)

My wlasnie po zakupach...kupilam mlodej te legginsy co chcialam..plus super tunike...mozna nosic tez jako sukienke...jeszcze jedne jeansowe legginsy z siwego jeansu i jedne w panterke ;-)i podkoszulke :-)
Sobie tylko t-shirta... ;-)

Pati, no własnie, ja czasem żałuję, że nie potrafię tak dzieciom dąc się wyżyć z rysowaniu. Ale nadrabiam na Mazurach. Tam malowanie jest na całego. Na razie na szczęscie na kartkach, a nie na ścianach :-D

Mamoot ja mialam na mysli ze szklany stol ,ale na kartkach tam rysowala...zebys nie pomyslala ze ja jej po stole dawalam malowac ;-) :-D

reklama
Do góry