reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Znalazlam wreszcie ta kanape co maja znajomi-jest poprostu MEGA wygodna!!!!! Rahaus - oni maja szary...ja jakby byla bym chetnmie wziela taka mega soczysto-czarna :-) a to tego np.taki fotel... w tym samym kolorze co kanapa oczywiscie ;-) Rahaus
Jeszcze to jest w moim stylu... Rahaus , A gdybym miala ogromna lazienke to chcialabym miec tam taki fotel ;-) Rahaus

reklama
Super ta kanapa!!!!!! Ja tez narazi super drogich mebli nie kupuje bo to się mija z celem, po weekendzie bilans dnia dziura"wystukana młotkiem" tak się tatuś zajmował synkiem, i piękne picasso mazakiem na ścianie całe szczęście ze przed malowaniem, no i przelazł po bejcowanym swieżo stopniu schodów cytuje" bo tak mi się chciało"

No i wez tu sobie cos ladnie zrob...Wystarczy ,ze mlodej spadnie kubek z piciem i juz ochlapane sciany...Jebla idzie dostac...chyba olejna pizgne wszystko :-D

Wczoraj pierwszy raz kupilam cos uzywanego na ebayu ... dla mlodej to -ale bez butow ✿REVIEW✿TOPOLINO✿Hose+Pullover 104/110✿FRÜHJAHR✿SOMMER bei eBay.de: Kombinationen (endet 28.02.10 20:03:36 MEZ)

to dla bratanicy
Tom Tailor Jeans + T- Shirt in der Gr. 116 bei eBay.de: Jeans (endet 28.02.10 20:58:15 MEZ)

a to NOWE dla bratanka
C&A schöner Pollunder Gr. 86 ***NEU*** bei eBay.de: (endet 28.02.10 20:20:42 MEZ)

Powiem Wam ze w szoku bylam ile ludzie sa w stanie dac za uzywane ciuchy..Mialam kilka aukcji na oku ale dodajac koszty przesylki to niezbyt bylam zainteresowana ;-)

Ja kupuje jak jest coś fajnego, używane rzeczy, mnie tam nie przeszkadza:-) mam taki fajny ciuch koło pracy czasami rzeczy są nowe z metkami, a cena 30% nowego.

Ja tez kupuje dzieciom od czasu do czasu ciuchy z drugiej reki..glownie na ebayu i glownie dobrze znane mi marki. Tylko sobie jakos nie potrafie.

A tak wracajac do wczesniejszego tematu, to my jak na razie mielismy chyba sporo szczescia bo jakos nie moge sie skarzyc na pomalowane sciany czy meble. Nie tylko w salonie ale nawet u siebie w pokoju jeszcze nie wyprodukowali wlasnej tapety (a kanape maja jasna). Jak juz rozrabiaja i cos maluja to zazwyczaj siebie nawzajem albo dziergaja samodzielnie tatuaze....szczegolnie mazakami:-)
Zoska coprawda kilka razy zaberala sie do malowania kreda po meblach czy podlodze ale jej przeszlo (no i wybrala szczesliwie odpowiedni srodek..latwoscieralny:-))

Napisalam i zaraz sobie pomyslalam...pewnie pochwalilam w nieodpowiednim momencie....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cicha, może nie będzie tak źle ;-)
Miki bardzo długo nie malował, aż pozostawił zielone łapki na ścianie. Za to Olga, jakby jej nie przypilnować, nie miałaby oporów:dry:

Do góry