reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Dzis wybralismy sie do grawera z tym niesmiertelnikiem i pode droga byly sklepy wiec jestem posiadaczka kilejnej pary butow:-D kozaczki takie w polowe lydki z czarnego zamszu...do rego golfik fioletowy z krotkim rekawkiem i koszulowata bluzka w krate,taka na lato...aha i szaliczek kupilam sobie-taki chustowaty:-Dw kolorze brzoskwini...mlodej spodnie z paskiem...bo potrzebowalam pasek dla niej, ze paskow nie mieli to kupilam dwa w jednym ;-) aha taka chuste jak ja mam tylko w krate bialo czarna tez jej kupilam...a Adam to sie wogole obkupil...aha pierscionek taki z tworzywa w zeberke sobie kupilam jeszcze ;-)

reklama
Dzis wybralismy sie do grawera z tym niesmiertelnikiem i pode droga byly sklepy wiec jestem posiadaczka kilejnej pary butow:-D kozaczki takie w polowe lydki z czarnego zamszu...do rego golfik fioletowy z krotkim rekawkiem i koszulowata bluzka w krate,taka na lato...aha i szaliczek kupilam sobie-taki chustowaty:-Dw kolorze brzoskwini...mlodej spodnie z paskiem...bo potrzebowalam pasek dla niej, ze paskow nie mieli to kupilam dwa w jednym ;-) aha taka chuste jak ja mam tylko w krate bialo czarna tez jej kupilam...a Adam to sie wogole obkupil...aha pierscionek taki z tworzywa w zeberke sobie kupilam jeszcze ;-)

looo... ale zaszalals, nie bylo mnie dzien a tu jakie zaleglosci... :) super!
ja tez wczoraj wyrwalam kolczyki, ale dzis juz wyjelam i mi sie nie podobaja, stierdzilam, ze sie pospiesyzlam.. wziel am sobie z okiem tygrysa... nie wiem co mnie naszlo... jak slysze teraz "oko tygrysa" to mam beke, fredowi to w ogole nie pokazalam bo by sie ze mnie caly weekend smial
a dzis w zarze przymierzajac butki na koreczku tak sie spieszylam, bo chcialam jak najwiecej sklepow obleciec poki tesciowa malego nianczyla, ze szarplenlam za zamek swoich plaskich kozaczkow no i sie popsul... i co mi z wiosennych zarowskich butow jak jutro nie mam odpowiednich na wyjazd ? bo albo sniegowce od razu na nogi a u nas cieplo i slonce..., albo kozaki-koreczki.
a do sportowej kurtki koreczki...hmmm... prawie tak dobre jak oko tygrysa
no i tyle z tego dobrego wyszlo...; pocieszenie jedynie w sukience H i M ktora nie wyglada jak HiM-owa i w ciuszkach i zabawkach dla malego... a ja bede znowu jak obdarciuch kazda rzecz z innego kompletu

ide jesc, kapac sie i poisac OSTATNIE zaliczenie, kolejna nocka spedzona na pisaniu (do 1-2) i wkoncu wakacje ( choc w nastepnym tyg mam jeszcze 1 tlumaczenie do oddania ale to to juz formalnosc)
milego wieczoru dziewczyny papapapapappapaa

looo... ale zaszalals, nie bylo mnie dzien a tu jakie zaleglosci... :) super!
ja tez wczoraj wyrwalam kolczyki, ale dzis juz wyjelam i mi sie nie podobaja, stierdzilam, ze sie pospiesyzlam.. wziel am sobie z okiem tygrysa... nie wiem co mnie naszlo... jak slysze teraz "oko tygrysa" to mam beke, fredowi to w ogole nie pokazalam bo by sie ze mnie caly weekend smial
a dzis w zarze przymierzajac butki na koreczku tak sie spieszylam, bo chcialam jak najwiecej sklepow obleciec poki tesciowa malego nianczyla, ze szarplenlam za zamek swoich plaskich kozaczkow no i sie popsul... i co mi z wiosennych zarowskich butow jak jutro nie mam odpowiednich na wyjazd ? bo albo sniegowce od razu na nogi a u nas cieplo i slonce..., albo kozaki-koreczki.
a do sportowej kurtki koreczki...hmmm... prawie tak dobre jak oko tygrysa
no i tyle z tego dobrego wyszlo...; pocieszenie jedynie w sukience H i M ktora nie wyglada jak HiM-owa i w ciuszkach i zabawkach dla malego... a ja bede znowu jak obdarciuch kazda rzecz z innego kompletu

ide jesc, kapac sie i poisac OSTATNIE zaliczenie, kolejna nocka spedzona na pisaniu (do 1-2) i wkoncu wakacje ( choc w nastepnym tyg mam jeszcze 1 tlumaczenie do oddania ale to to juz formalnosc)
milego wieczoru dziewczyny papapapapappapaa

zapomnilam: niesmiertelniki- super pomysl, jeszcze jak z inicjalami data lub jakas fajnym tekstem-przeslaniem! super! kumple na 100% sie ucieszy

Nati-no my mamy na jednym niesmiertelniku ten tekst a na drugim po jednej stronie jeko ksywke i date urodzin ,a po drugiej "z okazji 30 urodzin i nasze inicjaly (P.A.N) ;-)

a ja dzis jade po bluzke bo mi spokoju to nie daje...taka co kupilam w cappucino kolorze byla jeszcze ciemno szara i zaluje ,ze nie wzielam...no to wezme...i byly jeszcze takie jak kupilam czarne jeansy we fiolecie ciemnym...tez sobie wezme ;-) i najwazniejsze-wikol musze kupic bo sie szuflada rozpadla :-D

no bluzka kupiona...jeansy se strzelilam i juz staly sie moimi ulubionymi..sweterek z kapturem ale z krotkim rekawem i taka ala´ bluzko sweter bez guzikow...takie wiecie na krotki rekaw....zeby tylko zarzucic...Tylko ja nadal nic nie mam na impreze:baffled:

Pati, no to chociaz jakies foteczki wklej. Tyyyle zakupów.
A napis na nieśmiertelnikach bardzo dobry, ja własnie o czymś takim myslałam. Ale Wam "PAN" wyszedł :-D

reklama
Do góry