reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny chciałabym Karolowi kupić taka kurtkę 3 w 1 - wiecie przeciwdeszczowa oddychająca z podpinanym polarem typu Campus, Alpinus ale gdzie szukać czegoś takiego w rozm 110-116??? może cos podpowiecie, na allegro znalazłam ze 2 ale kolory beznadziejne...w Tchibo były super ale się zgapiłam i same duże zostały...w sumie z Tchibo mi by najbardziej się widziały , muszę chyba do Kasi K się odezwać może coś poradzi :)

Baśka, a kiedy widziałaś te kurtki? Może da radę coś wykombinować :-)

reklama
Kasia ze 3-4 tyg temu były w wyprzedażach, nie pamiętam tylko co tam z rozmiarami było ale chyba jakoś jak się zorientowałąm to najmniejsze już były na 128...a myślę że na 116 mogłaby na KArola być bo juz pare rzeczy w tym rozmiarze ma - tylko rękawy się podwinie i heja...

Mam chec juz dzis pobiegac po sklepach..odbiore mloda i smigam...
szukam na allegro jakiegos fajnego pierscianka badz obraczki...ma byc duzy i blyszczacy:-D znbacie jakies fajne stronki z bizuteria?

Kasia ze 3-4 tyg temu były w wyprzedażach, nie pamiętam tylko co tam z rozmiarami było ale chyba jakoś jak się zorientowałąm to najmniejsze już były na 128...a myślę że na 116 mogłaby na KArola być bo juz pare rzeczy w tym rozmiarze ma - tylko rękawy się podwinie i heja...
Baśka, to jeśli najmniejszy rozmiar widziałaś 128, to nie było mniejszych takich kurtek. Zawsze jest tak, że są ubranka dla mniejszych dzieci w 3 rozmiarach- 86/92, 98/104 i 110/116, a potem zupełnie inne od 122/128 w górę.

No mialy byc szpilki a przytargalam trampki w kostke takie -czarno-fioletowe..:-D wogole zadowolona jestem bo weszlam do jednego sklepu i sie tam w sumie obkupilam-czarne spodnie-rurki,szary golf-taki fajnie zwijany,szerokie rekawy...jedna bluzke taka prosta w kolorze cappucino...komplet bielizny-tym razem wzielam sobie habrowa ;-) jedne takie hotpensy do spania...kolczyki-a mial byc piersionek:-D i torebke -kopertowke z weza:-D

reklama
Do góry