reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

dzieki bardzo:-)
Wreszcie korytaz nie jest taki pusty i jest gdzie upachac conieco...mamy do tego jeszcze polke na buty ale niestety co powinno byc biale jest kremowe bo nie mieli do kompletu a nic innego nie znalezlismy:no:

reklama
Pati -ta komoda jest swietna\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No my dzisiaj wreszcie kupiliśmy Marcinkowi kryte buciki. Mierzyliśmy kilka różnych par, ale albo nie chciały wejśc na nóżkę, albo Niuniek płakał, kiedy miał je na nogach, aż wreszcie te mu podpasowały, śmigał w nich po całym sklepie :-D

A sandałków nadal nie mamy, bo chciałam takie z krytą piętą, ale nigdzie nie mogę dostać odpowiednich... Albo za duże, albo jak już dostanę 20, to są za ciasne w kostce :baffled:

Asia, fajne!:tak:
Nasze sandałki z kryta piętą to Bartki - takie na dwie rzepki - fajnie wchodzą (nie trzeba sie męczyć przy wkładaniu) i dobrze trzymają nóżkę. Kupiłam na promocji za 69zł.

Kasiu, my też mamy Bartki na dwa rzepy, ale były dużo droższe. Czy to była "letnie wyprzedaż"? :-)Ja też chcę takie takinie!

Mamoociku, nie mam pojęcia, czy to wyprzedaż, czy promocja:eek:jak chcesz, to mogę zobaczyć w sklepie, czy jeszcze są;-):tak:

Przeglądnełam stronę www i nie widze takiego wzoru, więc może to była jakis zeszłoroczny i pewnie dlatego tańszy. Mi to nie przeszkadza;-):rofl2:

Pati bardzo mi się podobają nowe zabawko Noemi, sama też sie rozglądam za jakimś wózkiem dla lalek, a laptopy, no cóż Asia ma rację, też widziałam u nas same beznadziejne. Ale napisz mi proszę ile kosztował ten twój i jakiej jest firmy i gdzie kupiony, to może mąż kupi jak będzie gdzieś w niemczech robił zakupy.
Mebelki na przedpokoju też mi sie podobają , zresztą jak i całe twoje mieszkanie, widać mam podobny gust.
Asiu buciki bardzo fajne teraz jeszcze chcemy zobaczyć zdjecie usmiechniętego właściciela czyli Marcinka w nowych bucikach. My na razie buty mamy ostatnio moja siostra kupiła w Anglii czadowe trampki więc na chłodniejsze dni bedą jak znalazł

reklama
A propos wózków dla lalek, to Mikusiowi bardzo się podobają:-DJak zobaczy na placu zabaw, to podchodzi i chce sobie pojeździć. Lale go nie interesują, tylko wózek:-)

Do góry