reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Patrycja, ale mi przykro... Doskonale Cię rozumiem, bo ja też strasznie przywiązuję się do pamiątek... Może ktoś weźmie tylko kasę i portfel zostawi? Czasami tak robią...

Uściski od nas dla Was!!!

reklama
Pati rozumiem i współczuję.
Ja dzisiaj zagotowałam na stacji benzynowej:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: pan z obsługi tak mnie wk.... że brak słów:wściekła/y: :wściekła/y: żeby sobie ulzyc musiałam odjechac z piskiem........ ale włączyłam sobie muzyczkę na maksa i jak dojechałam do pracy to juz było troche lepiej.

Dzieki babeczki za slowa otuchy....
Mam nadzieje ze dzis ma wrzoda na dupie i nie moze siedziec!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Kurde pol nocy tylko o tym myslalam...wtalam i nadal mysle...Paranoja normalnie...Nawet wczoraj dwie lampki wina nie poprawily mi humoru...No tak ale trzeba zapomiec,kupic nowy portfel,zaczepic na lancuch i bedzie oki:-D
Juz w ubezpieczalni robia sie nowe karty:-)

Stwierdził że nie zatankuje mi teraz gazu bo ma...... przerwe a ja rano do pracy sie spieszę:wściekła/y: cholera,:wściekła/y: a nikt inny tam nie ma uprawnień więc trzeba czekac pół godziny:wściekła/y: no i jak tu sobie nie podnieść cisnienia!!!!

Pati współczuję, jak widać złodzieje są wszędzie, trzeba się pilnować na każdym kroku.
Sylwia, sytuacja wkurzająca, ale wydaje mi się że coraz częściej będziemy się spotykać z taką obsługą, bo jak ludziom się płaci 600zl to mają w dupie klienta i tą pracę. Znam ludzi którzy pracują na stacji, to jak jest zimno wystawiają karteczkę że gaz się skończył, żeby nie marznąć na dworze, (pracodawca nie zapewnia żadnych kurtek).A na zachodzie każdy sam sobie tankuje i luz, tylko u nas problem jak zwykle, żeby od ludzi wyrwać kasę za szkolenia.:baffled:

dziewczyny a długo czekałyście na przesyłkę tych spodenek do raczkowania i czy faktycznie się przydały?

reklama
Irmaa bardzo krótko-chyba ze 2-3 dni i u nas naprawdę bardzo się przydają bo na panelach się nie ślizga

Do góry